home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν στα υπό κατάληψη λύκεια

Οι εικόνες που αντίκρισαν οι διευθυντές των σχολείων ήταν απογοητευτικές. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν μία περίπτωση διάρρηξης – κλοπής.
Ζημιές σε υπό κατάληψη σχολεία στην Καλαμάτα

Σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν σε σχολεία, που τις προηγούμενες ημέρες τελούσαν υπό κατάληψη στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο 1ο ΓΕΛ και στο συγκρότημα που φιλοξενεί το 1ο-2ο ΕΠΑΛ επί της οδού Κρήτης, ενώ υπό κατάληψη εξακολουθεί το 6ο ΓΕΛ – 4ο ΕΠΑΛ στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού.

Οι εικόνες που αντίκρισαν σήμερα οι διευθυντές των σχολείων ήταν απογοητευτικές, με σπασμένες πόρτες και κάγκελα, λεηλατημένα γραφεία καθηγητών και κυλικεία, κατεστραμμένους πυροσβεστήρες, σκουπίδια κ.ά.

Ακόμα περισσότερο έκπληκτοι έμειναν στην περίπτωση του 1ου ΓΕΛ όπου υπήρξε διάρρηξη και κλοπή. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ήδη Υπηρεσίες του Δήμου προχωρούν σε καθαρισμούς και επιδιορθώσεις, με τη συνολική εκτίμηση των ζημιών να αναμένεται τις επόμενες ημέρες από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis