home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδαFeatured

Άργος: Στο «κρυφό σχολειό» και φέτος μαθητές και γονείς

Μαθήματα κατηχητικού στην Παναγία την Πορτοκαλούσα με δημιουργικές δράσεις για παιδιά και γονείς.

Συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα του κατηχητικού «Το κρυφό σχολειό», στον ιερό Ναό της Παναγίας Κατακεκρυμμένης (Πορτοκαλούσας), με τη συνδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως και του συλλόγου γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

Τα μαθήματα αφορούν παιδιά κάθε ηλικίας, από οποιαδήποτε σχολείο της περιοχής και πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 11 με 12. Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο Αγιασμός και το πρώτο μάθημα.

Γίνεται λόγος για τον Χριστό και τους Αγίους του, φτιάχνονται κατασκευές από χαρτόνι και πηλό, μαθαίνονται ύμνοι Βυζαντινοί, ζωγραφιές, παιχνίδια, δώρα, εκδρομές, έρχονται να συμπληρώσουν μία όμορφη ώρα για τα παιδιά.

Ταυτόχρονα, για όποια μητέρα επιθυμεί, παραδίνονται δωρεάν μαθήματα ραπτικής με την τεχνική του μακραμέ, κατασκευές με βελονάκι (τσάντα, πορτοφόλια, σουπλά..) και δημιουργούνται κοσμήματα με σύρμα και χάντρες,κ.α.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Μου θυμίζει το ’90 που έδιναν υλικά για κομποσκίνια τζάμπα και μετά τα πουλούσαν στα μοναστήρια. Και φυσικά δραχμή σε όποιον τα έφτιαχνε γιατί έπεφτε μέσο με το Θεό γοα τον Παράδεισο.

    Συμβουλή, ό,τι φτιάχνετε να το παίρνετε μαζί 😂

Διαβάστε ακόμα

Back to top button