home design 800x400
home design 1170Χ320

Πέτρος Καρούζος: Δεν έχουν χιούμορ – Ανοησία το τελεφερίκ στο κάστρο του Άργους

Ως «δήλωση ντροπής» χαρακτήρισε η παράταξη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας» του τα όσα είπε ο Πέτρος Καρούζος σχετικά με το τελεφερίκ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε: «να κατεβάσουμε μερικούς κατοίκους από τις Λίμνες και την Προσύμνη να τους φορέσουμε προβιές και να μεταφέρουν το βαγόνι με τον κόσμο».

Ωστόσο, με δήλωσή του ο Πέτρος Καρούζος επισημαίνει ότι όσα είπε ήταν μια χιουμοριστική διατύπωση με την οποία ήθελε να ειρωνευθεί την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση τελεφερίκ στο κάστρο του Άργους.

«Με κανένα τρόπο βέβαια δεν ήθελα να προσβάλλω τους συνδημότες μας των Λιμνών και της Προσύμνης με πολλούς εκ των οποίων διατηρώ άριστες προσωπικές σχέσεις», επισημαίνει.

Αναλυτικά η απάντηση Καρούζου:

«Απάντηση σε δημοσιεύματα που με αφορούν μετά την τοποθέτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών:

Επρόκειτο για χιουμοριστική διατύπωση με την οποία ήθελα να ειρωνευθώ την ανοησία για εγκατάσταση τελεφερίκ στο κάστρο του Άργους.

Η αναφορά των χωριών Λίμνες και Προσύμνη έγινε γιατί αποτελούν τόπο καταγωγής του δημάρχου ο οποίος δηλώνει ότι είναι τα δικά του χωριά και υπακούουν στα κελεύσματά του.

Με κανένα τρόπο βέβαια δεν ήθελα να προσβάλλω τους συνδημότες μας των Λιμνών και της Προσύμνης με πολλούς εκ των οποίων διατηρώ άριστες προσωπικές σχέσεις.

Πράγματι στην πλειοψηφία του το Δημοτικό Συμβούλιο χαρακτηρίζεται από έλλειψη παιδείας και το χειρότερο από έλλειψη χιούμορ.

Απομένει η κουτοπονηριά να εκμεταλλευθούν το κάθε τι προς το υποτιθέμενο συμφέρον τους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis