home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους: Αποχαιρετισμός στα εκτάκια

Αποχαιρέτησαν τα εκτάκια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους με μια συγκινητική γιορτή γεμάτη ευχές για πρόοδο και υγεία. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου, σήμανε την “άφιξη” των παιδιών στο πρώτο λιμάνι μετά από έξι χρόνια περιπλάνησης στον κόσμο της γνώσης.

Σε λίγο καιρό θα βάλουν πλώρη για πιο μεγάλα ταξίδια στον κόσμο της γνώσης και της ζωής. Θα ταξιδέψουν σε πιο πλατιές και μεγάλες θάλασσες, θα αντιμετωπίσουν πιο μεγάλα κύματα.

Όμως οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες δεν τα τρομάζουν. Οι αποσκευές τους είναι ήδη γεμάτες με αγάπη, ελπίδα, πίστη, δύναμη και ξεχωριστές ικανότητες που απέκτησαν στα έξι χρόνια που κράτησε το πρώτο τους μεγάλο ταξίδι.

Οι γονείς και οι δάσκαλοί τους βρέθηκαν κοντά τους για να τα ξεπροβοδίσουμε και να τους ευχηθούν να είναι πάντα ούριος ο άνεμος στα πανιά τους.

Οι ευχές τους τα συνόδευσαν σ’ αυτή τη μοναδική και ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη με αναμνήσεις από τα έξι χρόνια που πέρασαν στο σχολείο.

Τα συναισθήματα πλημμύρισαν τις καρδιές όλων και η ματιά θόλωσε…Στην ακροθαλασσιά ήταν τα καράβια τους με τα λευκά πανιά έτοιμα να σαλπάρουν, η θάλασσα ήταν γαλήνια και τα αγκάλιασε στο τελευταίο παιχνίδι που έκαναν παρέα.

Στην άμμο τα μπουκάλια των ναυαγών… είχαν δώρα, ευχές και εκπλήξεις.

Στο τέλος τραγούδησαν το δικό τους τραγούδι και πέταξαν ψηλά τα καπέλα της αποφοίτησης, σβήνοντας το κεράκι στην τούρτα για τα έξι χρόνια της κοινής τους πορείας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis