home design 800x400
home design 1170Χ320

Τσουλήθρα η ανηφόρα στο Τολό – Αδιαφορούν να καθαρίσουν το δρόμο

Λάδια σε ανηφορικό δρόμο στο Τολό

Σε επικίνδυνη τσουλήθρα έχει μετατραπεί για τα αυτοκίνητα η ανηφορική οδός Γιαννέλη – Μπικάκη στο Τολό, από λάδια που έχουν πέσει στο οδόστρωμα και παραμένουν εκεί σχεδόν μία εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα είναι να γλιστρούν επικίνδυνα τα αυτοκίνητα που προσπαθούν να ανεβούν την ανηφόρα για να φτάσουν στον Περιφερειακό δρόμο, να μαρσάρουν ενοχλώντας όλο το 24ωρο τους περίοικους, αλλά και τους πελάτες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, αλλά και να δημιουργούνται ουρές και συνωστισμός από άλλα αυτοκίνητα που ακολουθούν και δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Λάδια σε ανηφορικό δρόμο στο Τολό

Τα λάδια έπεσαν στο οδόστρωμα την προηγούμενη Τετάρτη. Ο δρόμος έκλεισε με κορδέλα για λίγες ώρες και αφού έριξαν λίγη άμμο στο σημείο που γλιστράει, δόθηκε ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Λάδια σε ανηφορικό δρόμο στο Τολό
Λάδια σε ανηφορικό δρόμο στο Τολό

Μαρτύριο η ανηφόρα

Όμως από τότε αρχίζει το μαρτύριο τόσο των οδηγών που κινδυνεύουν με ατύχημα, αλλά και όσων διαμένουν εκεί ή δραστηριοποιούνται με τουριστικές επιχειρήσεις, αφού οι πελάτες στα δωμάτια πέριξ του δρόμου αυτού, δεν μπορούν να ησυχάσουν και να κοιμηθούν από τα συνεχή μαρσαρίσματα.

Στις συνεχείς οχλήσεις των ντόπιων προς την αστυνομία, δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα…

Και φτάσαμε σήμερα Σάββατο, με την κατάσταση αυτή να παραμένει ίδια, παρότι το Τολό γεμίζει από κόσμο, λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Μάλιστα – σύμφωνα με πληροφορίες – τουριστική επιχείρηση που υπάρχει πλησίον του δρόμου και ενοχλούνται οι πελάτες είχε και δύο ακυρώσεις, λόγω της φασαρίας που δημιουργείται από τα αυτοκίνητα που γλιστρούν και μαρσάρουν για να περάσουν το σημείο με τα λάδια, ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους στον ανηφορικό δρόμο.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Η λύση είναι η μονοδρόμηση , μόνο κάθοδος από τόν περιφερειακό , και άνοδος μέχρι τα apartments skalidi γιατί από εκεί και πάνω είναι η μεγάλη κλίση του δρόμου .

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis