home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εθνική Οδός: Η κάθοδος των μυρίων – Ουρές στα διόδια

Η κάθοδος των Μυρίων, με μια περιπετειώδη έξοδο των Αθηναίων επικρατεί από το πρωί του Σαββάτου στην Εθνική Οδό με χιλιάδες αυτοκίνητα να κινούνται αργά πριν τα διόδια προς την Πελοπόννησο.

Σε όλη τη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι και την Κόρινθο – σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς η κίνηση γίνεται με χαμηλές ταχύτητες, με τον κόσμο να κινείται προς την επαρχία, μετά τα συνεχή lockdown λόγω του κορωνοϊού, αφού πολλοί ήταν αυτοί που δεν είχαν πάει στα χωριά τους ή για διακοπές για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι εκδρομείς εκμεταλλεύονται τις ελεύθερες πλέον, περιφερειακές μετακινήσεις και με σύμμαχο τον καλό καιρό, έχουν δημιουργήσει μεγάλες ουρές στα διόδια. Περιζήτητη είναι η Πελοπόννησος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Καθυστερήσεις παρουσιάζονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά τον κόμβο Ασπροπύργου έως τα Διόδια Ελευσίνας.

Κίνηση μεγάλη υπάρχει και στο τμήμα από την Εθνική Οδό μέχρι το Ναύπλιο και το Άργος, τα αυτοκίνητα κινούνται στον παλιό επαρχιακό δρόμο για πολλά χιλιόμετρα, μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που στέλνουν στο anagnostis.org διερχόμενοι οδηγοί και επιβάτες.

Οι Αθηναίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν για το χρονικό διάστημα 18 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή έως την Δευτέρα 21 Ιουνίου, έχουν επιλέξει να επισκεφτούν οδικούς προορισμούς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως τη Καλαμάτα, το Ναύπλιο, το Λουτράκι, το Ξυλόκαστρο, την Ακράτα καθώς και τα παράλια της Αχαΐας και της Ηλείας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis