home design 800x400
home design 1170Χ320

Η πρώτη μεγάλη έξοδος στο Ναύπλιο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η πρώτη μεγάλη έξοδος στο Ναύπλιο

Την τιμητική του αναμένεται να έχει το Ναύπλιο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπως φάινεται και από τις πληρότητες που έχουν τα καταλύματα, οι οποίες αγγίζουν το 100%. Οι κάτοικοι της Αθήνας φαίνεται πως αναμέναν αυτή την ευκαιρία για να βρεθούν σε μια παραθαλάσσια περιοχή, αλλάζοντας παραστάσεις, χωρίς ωστόσο να απομακρυνθούν πολύ από τη μόνιμη κατοικία τους.

Όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη έξοδος Αθηναίων για φέτος, με προορισμό την Αργολική πρωτεύουσα.

Τα ακίνητα που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, όπως το Airbnb, κοντά στους παραθαλάσσιους τουριστικούς προορισμούς της Ηπειρωτικής Ελλάδας, γνωρίζουν μεγάλο σουξέ.

Όχι και πολύ μακριά εδώ που τα λέμε

Σε αυτή τη φάση οι περισσότεροι, επιλέγουν κυρίως προορισμούς ηπειρωτική χώρα τόσο λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που έχουν στη διάθεσή τους – εκδρομή διημέρου, του μειωμένου κόστους, αλλά και λόγω covid-19 αποφεύγουν τυχόν συνωστισμό σε πλοία.

Επιλέγουν κυρίως οδικές περιοχές σε χιλιομετρική απόσταση 1,5 – 2 ώρες, ενώ σημαντικός παράγοντας επιλογής του προορισμού, εκτός από την φυσική ομορφιά, αποτελεί και το οδικό δίκτυο.

Πελοπόννησος και …ξερό ψωμί!

Οι Αθηναίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν για το χρονικό διάστημα 18 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή έως την Δευτέρα 21 Ιουνίου, έχουν επιλέξει να επισκεφτούν οδικούς προορισμούς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως τη Καλαμάτα, το Ναύπλιο, το Λουτράκι, το Ξυλόκαστρο, την Ακράτα καθώς και τα παράλια της Αχαΐας και της Ηλείας.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πελοπόννησο τον διατηρεί ο Νομός Μεσσηνίας όπου η πληρότητες έχουν χτυπήσει «κόκκινο» ιδιαίτερα στις «γνωστές» παραθαλάσσιες περιοχές όπως η Φοινικούντα και η Βοϊδοκοιλιά όπου υπάρχει μηδενική διαθεσιμότητα για μίσθωση αυτοτελών διαμερισμάτων και κατοικιών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis