Σειρά επισκέψεων σε καταστήματα των ΕΛΤΑ στην Πελοπόννησο πραγματοποίησε ο νέος διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Μιχάλης Μαυρόπουλος. Κατά την περιοδεία του βρέθηκε στην Πάτρα, τον Πύργο, την Καλαμάτα, την Κυπαρισσία και την Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με εργαζομένους και συνεργάτες. Στόχος των επαφών ήταν η καταγραφή της καθημερινής λειτουργίας των καταστημάτων και η συζήτηση για τις αλλαγές που προωθούνται στα ΕΛΤΑ.
Στο επίκεντρο η λειτουργία των καταστημάτων και η εξυπηρέτηση των πολιτών
Κατά τις συναντήσεις τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες λειτουργίας των τοπικών καταστημάτων και των εργαζομένων. Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που συνδέονται με την εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η περιοδεία έδωσε την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία με το προσωπικό και τους συνεργάτες των ΕΛΤΑ στις πόλεις που επισκέφθηκε ο νέος επικεφαλής του οργανισμού.
Οι αλλαγές που προωθούν τα ΕΛΤΑ
Σε ανάρτησή του, ο Μιχάλης Μαυρόπουλος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Αναδιοργάνωση του δικτύου και νέες πρωτοβουλίες
Όπως σημείωσε, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις αλλαγές που υλοποιούνται, στην αναδιοργάνωση του δικτύου των ΕΛΤΑ και στις πρωτοβουλίες που, σύμφωνα με τον ίδιο, θα συμβάλουν στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών σε όλους τους τομείς λειτουργίας.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους εργαζομένους του οργανισμού, τονίζοντας ότι συνάντησε ανθρώπους που πιστεύουν στα ΕΛΤΑ και επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στον μετασχηματισμό τους.











