Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΑθλητισμόςΡάλλυ Ακρόπολις: Eιδικές σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα στο πρόγραμμα

Ράλλυ Ακρόπολις: Eιδικές σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα στο πρόγραμμα

Τι περιλαμβάνει ο 9ος αγώνας του WRC που θα εκκινήσει από την Ακρόπολη σε 3,5 μήνες. Λαμία, Θήβα, Κορινθία ετοιμάζονται για το Rally Acropolis.

Σχετικά

Περισσότερα

Έπειτα από 8 χρόνια το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο WRC. Απομένουν 3,5 μήνες για την έναρξη του εθνικού μας αγώνα, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει γνωστό το πρόγραμμα του αγώνα που θα φιλοξενηθεί σε Στεραά Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Ένας αγώνας παραδοσιακά απαιτητικός, με μια διαδρομή σχεδόν 300 αγωνιστικών χιλιομέτρων, σκληρός, με ειδικές διαδρομές που φημίζονται για τον δύσκολο χαρακτήρα τους.

Ο σχεδιασμός του Ράλλυ Ακρόπολις θα φέρει κάθε εμπλεκόμενο από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του αγώνα

Η σημαία εκκίνησης του 9ου αγώνα του φετινού WRC θα πέσει κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ως είθισται.

Οι επόμενες τρεις ημέρες θα οδηγήσουν τα πληρώματα αρχικά νότια, προς την Πελοπόννησο, και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και στην ειδική διαδρομή Λουτράκι, που και πάλι θα φέρει την ομώνυμη πόλη στο επίκεντρο του θεσμού.

Η συνέχεια θα δοθεί στις ειδικές διαδρομές Θήβα και Ελάτεια, ενώ οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά “υπόθεση” της κεντρικής Ελλάδας, όπου και το επίκεντρο του αγώνα (Λαμία), με τη σκυτάλη πλέον να παίρνουν κάποιες ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες, το Ελευθεροχώρι και για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αγώνα ο Ταρζάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design

Πρόσφατα σχόλια