home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΨυχαγωγίαΑρχείο

MasterChef: Η βουδίστρια από την Κόρινθο με τα φύκια Αγγλίας που καπάρωσε θέση στο σπίτι

Η Χριστίνα με καταγωγή από την Κόρινθο, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήρθε από την Αγγλία όπου ζει τα τελευταία χρόνια για να διεκδικήσει μία θέση στο Master Chef 5. Και τα κατάφερε!

Τα τρία στοιχεία που έλειπαν από το πιάτο της δεν αποδείχτηκαν μοιραία, καθώς η διαγωνιζόμενη εντυπωσίασε τους κριτές, τόσο με τις γνώσεις βοτανολογίας που διέθετε, όσο και με την εφευρετικότητά της στο πιάτο που παρουσίασε, όπου μεταξύ άλλων διακόσμησε με φύκια Αγγλίας τα οποία μάζεψε η ίδια.

Η μαγειρική της Χριστίνας απέσπασε πολλά θετικά σχόλια, με τον Σωτήρη Κοντιζά να δηλώνει πως αν είχαν προστεθεί όλα τα υλικά, το τελικό αποτέλεσμα θα απογειωνόταν.

«Δοκιμάζοντας το πιάτο σου, ξαφνικά όλα έβγαλαν νόημα. Το πιάτο σου θεωρώ ότι είναι φοβερά δημιουργικό. Τα πάντα δένουν μεταξύ τους και δεν ξέρω πού θα μπορούσε να φτάσει γευστικά, αν είχες βάλει αυτά που ξέχασες. Ακόμα κι έτσι εγώ δοκίμασα κάτι εξαιρετικό. Ελπίζω στο μέλλον να έχω την τύχη και τη χαρά να το δοκιμάσω ολοκληρωμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Χριστίνα από Κόρινθο στο Master Chef κορωνοϊός πιάτο

 

Φυσικά δε γινόταν να μην περάσει κατευθείαν στο σπίτι του «MasterChef» και να μη φορέσει την πολυπόθητη λευκή ποδιά, αποσπώντας τρία ναι από τους κριτές, καθώς και οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης εντυπωσιάστηκαν με αυτό που δοκίμασαν.

«Ναι, πήρα ποδιά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», δήλωσε μετά το τέλος της audition της και πρόσθεσε πως τα καλύτερα αρχίζουν τώρα.

 

Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει νοσήσει από κορωνοϊό και κέρδισε τελικά τη μάχη, καταφέροντας να φθάσει μέχρι το ριάλιτι μαγειρικής, κυνηγώντας το όνειρό της.

Τα συμπτώματά της μάλιστα κάθε άλλο παρά ήπια ήταν, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ενώ ήταν άρρωστη για έξι εβδομάδες.

«Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το πρώτο lockdown και αρρώστησα με COVID-19. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν πάντα σε recovery position χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα» εξομολογήθηκε αρχικά.

Δεν δίστασε επίσης να εκμυστηρευτεί πως πάθαινε κρίσεις. «Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις απ’ ό,τι το πρωί. Αυτό με κούρασε σωματικά και συναισθηματικά από την άποψη ότι πρέπει να είσαι απομονωμένος» ανέφερε.

Η ίδια όπως επίσης ανέφερε στο εισαγωγικό βίντεο, έχει ασπαστεί τον Βουδισμό και αυτό την κάνει να αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button