home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Όχι από το ΣτΕ στην αναστολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών

Μία ακόμα απορριπτική απόφαση στα αιτήματα των υγειονομικών για μπλοκάρισμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Συνεχίζουν οι απορριπτικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας στα αιτήματα για μπλοκάρισμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών. Σήμερα, απορρίφθηκε από το τμήμα αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας, και το αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ για αναστολή της απόφασης για υποχρεωτικό εμβολιασμό τους.

Εφόσον οι υγειονομικοί δεν εμβολιαστούν, τίθενται σε αναστολή εργασίας, από σήμερα, άνευ αποδοχών.

Στο Νοσοκομείο Άργους δόθηκε αναστολή εργασίας σε 24 εργαζόμενους και στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 9. Η πλειοψηφία όσων βγήκαν σε αναστολή αφορά σε διοικητικό και και παραιατρικό προσωπικό. Συνολικά σε αναστολή τίθενται 33 εργαζόμενοι. Σε σύγκριση μάλιστα με το Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου αγγίζει το 10% στο Άργος φτάνει στο 5% και στο Ναύπλιο στο 4%. Αν όμως τα δούμε ως ενιαίο Νοσοκομείο τότε βρισκόμαστε λίγο χαμηλότερα από τα υπόλοιπα της Περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα απορρίφθηκαν από το Γ΄ θερινό τμήμα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου τέσσερις αιτήσεις 115 υγειονομικών και γιατρών νοσοκομείων ανά την επικράτεια που ζητούσαν το “πάγωμα” της απόφασης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Το ζήτημα θα απασχολήσει την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 8 Οκτωβρίου όταν και θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της ΠΟΕΔΗΝ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis