Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) προχωρά τη Δευτέρα 22 Ιουνίου σε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στον Δήμο Άργους Μυκηνών, στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης του δικτύου.
Η διακοπή θα ισχύσει από τις 07.30 έως τις 12.30 και αφορά το τμήμα Άκοβας, την περιοχή του Κάστρου Άργους, καθώς και γειτονικές περιοχές. Κάτοικοι και επιχειρήσεις των συγκεκριμένων ζωνών καλούνται να λάβουν τα ανάλογα μέτρα για το πεντάωρο διάστημα χωρίς ρεύμα.
Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ, η διακοπή ρεύματος θα καλύψει τις εξής περιοχές:
- Το τμήμα Άκοβας έως τη Δεξαμενή του Δήμου Άργους, στο Κάστρο Άργους
- Την περιοχή Άγιος Γεώργιος
- Το ξυλουργείο VEKE
- Τη Μονή Αγίας Μαρίνας Άργους
- Την περιοχή Κόκλας
Η γεωγραφική έκταση της παρέμβασης υποδηλώνει εργασίες ευρύτερης κλίμακας στο δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής, με στόχο τη βελτίωση ή τη συντήρηση των υποδομών που τροφοδοτούν το Άργος και τους γύρω οικισμούς.
Μέτρα ασφαλείας για κατοίκους και επιχειρήσεις
Ο ΑΔΜΗΕ υπενθυμίζει ότι, για λόγους ασφαλείας, όλα τα δίκτυα και οι εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις παραπάνω περιοχές πρέπει να θεωρούνται υπό τάση καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής. Η σύσταση αυτή ισχύει ανεξάρτητα από τη φαινομενική απουσία ρεύματος και αποσκοπεί στην αποτροπή ατυχημάτων από τυχόν επαναφορά της τροφοδοσίας πριν την ολοκλήρωση των εργασιών.
Κάτοικοι, επαγγελματίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στις επηρεαζόμενες ζώνες, όπως το ξυλουργείο VEKE και η Μονή Αγίας Μαρίνας, καλούνται να προγραμματίσουν ανάλογα τις εργασίες και τις δραστηριότητές τους για το διάστημα 07.30 έως 12.30 της Δευτέρας.











