ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΒάλε Αγγελία ΈΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΓίνε Συνδρομητής

Άργος: Κλείνουν Κολοκοτρώνη και Θεοφανοπούλου για νέα άσφαλτο

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων για τέσσερις ημέρες.
Ασφαλτοστρώσεις Άργος

Σε πλήρη εξέλιξη μπαίνουν οι παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο Άργος. Από την Τετάρτη 6 Μαΐου έως και το Σάββατο 9 Μαΐου 2026, θα εκτελούνται εκτεταμένες εργασίες απόξεσης (φρεζάρισμα) και επίστρωσης με νέα άσφαλτο, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου Οδικής Ασφάλειας.

Οι εργασίες θα επικεντρωθούν στις οδούς Θεοφανοπούλου και Κολοκοτρώνη, με τα συνεργεία να πιάνουν δουλειά καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας και παρακάμψεις

Για την ομαλή εκτέλεση του έργου, κατά τις ώρες των εργασιών δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων στους συγκεκριμένους δρόμους. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, με την αστυνομία και τη σήμανση του εργοταξίου να καθοδηγούν τους οδηγούς.

Διαφήμιση

Μέτρα ασφαλείας για πεζούς και οδηγούς

Στα σημεία των έργων θα υπάρχει πλήρης εργοταξιακή σήμανση. Οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση τόσο των οχημάτων από τις παρακάμψεις όσο και των πεζών.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis