home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» στην Καραθώνα

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου, όσοι βρέθηκαν το βραδάκι στο προαύλιο του Αγίου Κωνσταντίνου, έζησαν μια μοναδική βραδιά
theatrodromio karathona

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου, όσοι βρέθηκαν το βραδάκι στο προαύλιο του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία Καραθώνα, στο Ναύπλιο, έζησαν μια μοναδική βραδιά.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Γιώργος Μπινιάρης, συνοδεία ζωντανής μουσικής από τη Δάφνη Μπινιάρη και τον Κώστα Σιάγα, αφηγήθηκε με το δικό του συναρπαστικό τρόπο «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον», του Γεωργίου Βιζυηνού. Η εκπληκτική μουσικότητα και ευαίσθητη ακρίβεια της γλώσσας του διηγήματος του Γ. Βιζυηνού, σε συνδυασμό με την απίστευτη εκφραστικότητα και απόδοση από τον Γιώργο Μπινιάρη και την τόσο όμορφη και προσεκτικά επιλεγμένη παραδοσιακή μουσική που συνόδευσε την αφήγηση, μας μάγεψαν, και μας ταξίδεψαν στους κόσμους του εγγονού και του παππού, και γίναμε κι εμείς παραστάτες στο μόνον της ζωής του ταξείδιον.

Το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία το Δήμο Ναυπλιέων για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, το Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίας για την παραχώρηση του προαύλιου χώρου, την Πύλη Πολιτισμού καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας για την παραχώρηση καθισμάτων, το Όμορφο Ταβερνάκι, και όλες και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η παράσταση ενδέχεται να επαναληφθεί το φθινόπωρο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis