home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ένα κρουαζιερόπλοιο σαν ιδιωτικό γιοτ έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Le Bougainville έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου με 184 επισκέπτες
krouazieroploio le bougainville nafplio 2

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Le Bougainville έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου, με τους 184 επισκέπτες του να ξεχύνονται στα στενά της Παλιάς Πόλης και να απολαμβάνουν τον ανοιξιάτικο καιρό και τα μαγαζιά.

Το κρουαζιερόπλοιο Le Bougainville με σημαία των νήσων Ουαλίς και Φουτουνά, που ανήκουν στη Γαλλία, έχει μήκος 131.46 μέτρα και πλάτος 18 μέτρα.

Το Le Bougainville είναι το τρίτο πλοίο της κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων Ponant Explorers που εκμεταλλεύεται η Ponant. Και στα τρία πλοία έχει αποδοθεί το όνομα ενός διάσημου Γάλλου εξερευνητή και το Le Bougainville πήρε το όνομά του από τον Louis Antoine de Bougainville, έναν Γάλλο ναύαρχο και εξερευνητή.

krouazieroploio le bougainville nafplio
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Λες και βρίσκεσαι σε ιδιωτικό γιοτ

Φιλόξενοι και ευρύχωροι κοινόχρηστοι χώροι, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός ανοιχτός στη θάλασσα, κομψές εξωτερικές γραμμές, εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, εξωτερική πισίνα, υποβρύχιο σαλόνι… Το Le Bougainville αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά πλοίων που έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν την ανακάλυψη και την εξερεύνηση με την πολυτέλεια, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές του πλανήτη.

krouazieroploio le bougainville nafplio 3
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Οι 92 καμπίνες και οι σουίτες του αποτελούν την ίδια την ενσάρκωση του πνεύματος και της προσέγγισης της εταιρείας Ponant: προσφέρουν έναν συνδυασμό φινέτσας, ζεστής οικειότητας και ευεξίας. Εξοπλισμένα με ιδιωτικά μπαλκόνια, επωφελούνται από απαλό και απαλό φως και λάμψη όλη την ημέρα. Ιδανική η κομψή ατμόσφαιρα της καμπίνας για να επιστρέψετε μετά από ένα ταξίδι με ένα φουσκωτό Zodiac® ή ένα εκλεπτυσμένο δείπνο σε εστιατόριο.

krouazieroploio le bougainville nafplio 1
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis