home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άρωμα Ερμιονίδας στην «Πελοπόννησος EXPO»

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετέχει με δικό του Περίπτερο, στο οποίο φιλοξενεί τα μοναδικά τοπικά προϊόντα των παραγωγών και επιχειρήσεων του Τόπου.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άρωμα Ερμιονίδας στην «Πελοπόννησος EXPO»
Ο Δήμος Ερμιονίδας στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 10 Απριλίου, τα εγκαίνια της μεγαλύτερης Περιφερειακής Έκθεσης της Πελοποννήσου «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024», η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του κτηρίου ΓΕΑ ΑΕ στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης.

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετέχει με δικό του Περίπτερο, μέσω της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, στο οποίο φιλοξενεί τα μοναδικά τοπικά προϊόντα των παραγωγών και επιχειρήσεων του Τόπου.

Με τη συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας στην Έκθεση στόχος είναι να αναδειχθεί η Ερμιονίδας σε τουριστικό προορισμό που διασφαλίζει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία, μέσω της ανάδειξης των τοπίων και των τοπικών προϊόντων μας.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Περίπτερό, μεταξύ των οποίων ήταν η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα – Μάνη Παπαδημητρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Βουλευτής Αργολίδας, κ. Γεώργιος Γαβρήλος, Οι Αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας, κκ Ιωάννης Μαντζούνης και Βασίλης Σιδέρης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Γανώσης, ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, οι οποίοι γεύτηκαν τα μοναδικής ποιότητας προϊόντα μας, γνώρισαν τον τόπο μας παίρνοντας τον τουριστικό οδηγό μας, τους ανθρώπους του περιπτέρου μας, τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Παρόντες στο Περίπτερο του Δήμου Ερμιονίδας ήταν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κα Βίκυ Πραχαλιά και ο Αντιδήμαρχος, κ. Γεώργιος Πιτσάς.

Η Ερμιονίδα είναι γνωστή για τη φιλοξενία της, αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό με συνεχώς αυξανόμενη ροή επισκεπτών. Η επιτυχία αυτή προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση, αλλά επίσης καθιστά επιτακτική την εντατικοποίηση της προσπάθειας για ανταπόκριση στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis