home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρίπολη: Λάμψη στα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO»

Η επιχειρηματική κοινότητα συγκεντρώνεται για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου
Πελοπόννησος EXPO Τρίπολη

Την Τετάρτη 10 Απριλίου, η Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης υποδέχθηκε μία έκθεση που έχει συντελέσει στη διαμόρφωση μιας νέας επιχειρηματικής πραγματικότητας στην Πελοπόννησο. Η «Πελοπόννησος EXPO», που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανέδειξε την πολυδιάστατη φύση της περιοχής και το δυναμικό της επιχειρηματικής κοινότητας.

Με την παρουσία αρκετού κόσμου, διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και την εκπροσώπηση της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα εγκαίνια της έκθεσης φιλοδοξούν να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή συνεργασίας και καινοτομίας στην περιοχή.

peloponnisos expo tripoli 24

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό, ενώ το κοινό καλωσόρισαν οι δημοσιογράφοι Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και Ελένη Λαζάρου, δίνοντας έμφαση στη σημασία της έκθεσης για την τοπική κοινότητα.

Οι ομιλίες των προσκεκλημένων επικεντρώθηκαν στη σημασία της συνεργασίας και της καινοτομίας για την ανάπτυξη της περιοχής. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρούπης υπογράμμισε τη σημασία της εκδήλωσης ως ευκαιρία να αναδειχθούν οι επιχειρηματικές δυνατότητες της Πελοποννήσου.

Στα πλαίσια των εγκαινίων υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του ΣΕΒΕ, ενισχύοντας την προσπάθεια για την εξαγωγή προϊόντων της περιοχής.

Στη συνέχεια κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων με τους επισήμουν να περιηγούνται στα περίπτερα της έκθεσης, μεταξύ των οποίων και σε αυτό του anagnostis.

Με την «Πελοπόννησος EXPO» να αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας και ανάπτυξης, η περιοχή προετοιμάζεται να κατακτήσει νέες επιχειρηματικές προοπτικές και να διαμορφώσει ένα ακόμα πιο δυναμικό οικονομικό μέλλον.

Φωτογραφίες: anagnostis

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis