home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Τι έφαγε ο Άδωνις στο Ελαιοχώρι

«Τέτοιο κρέας, τέτοια παϊδάκια, τέτοιο ψήσιμο από τον γιο κ. Γιάννη Σκλημπόσιο δεν έχω ξαναφάει», έγραψε ο ίδιος στα social media

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Αρκαδία: Τι έφαγε ο Άδωνις στο Ελαιοχώρι
Άδωνις Γεωργιάδης ταβέρνα Ελαιοχώρι

Μετά την εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας στην Τρίπολη, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε στάση για φαγητό σε ταβέρνα στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Ο ίδιος έγραψε στα social media:

«Φεύγοντας από Τρίπολη μετά την επίσκεψη μου στην Βιομηχανική περιοχή και τα εργοστάσια παραγωγής Φαρμάκων που αδειοδότησα ως Υπουργός Ανάπτυξης, κατόπιν συμβουλής του φιλου μου κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, ήρθαμε για φαγητό στο Ελαιοχώρι Κυνουρίας. Εδώ υπάρχει μία Ταβέρνα, μα τί Ταβέρνα, «Σκλημπόσιος».

Η οικογένεια Σκλημποσίου έχει βρει τον τρόπο, ώστε οι λάτρεις του Κρέατος όπως εγώ να μένουμε όχι απλώς ευχαριστημένοι αλλά κάτι ακόμη παραπάνω.

Τέτοιο κρέας, τέτοια παϊδάκια, τέτοιο ψήσιμο από τον γιο κ. Γιάννη Σκλημπόσιο δεν έχω ξαναφάει. Ευτυχώς είναι μακρυά από την Αθήνα διότι η δίαιτα θα είχε πάει περίπατο….μία απίστευτη οικογενειακή ταβέρνα που σας την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Υγ: θα αρχίσουν πάλι οι διάφοροι κομπλεξικοί να λένε γιατί διαφημίζω μία ταβέρνα κλπ διότι το καλό πρέπει να λέγεται και θελουμε αυτές οι οικογενειακές επιχειρήσεις στα χωριά μας να πηγαίνουν καλά και ο κόσμος να μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια εδώ!»

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τόσο χαμηλά κι εσείς ρε anagnostis.org ? Τόσα προβλήματα έχει ο κόσμος, ή χώρα ολόκληρη. Κι ασχολείστε με το τι έφαγε ο γκαζμάς. Εύγε !

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis