home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημιουργία πρώτου τεχνοβλαστού (spinοff) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου «ΤέχνΑθλον» Ι.Κ.Ε.»

Ο Τεχνοβλαστός, «ΤέχνΑθλον» Ι.Κ.Ε., έχει ως αντικείμενο την εμπορική αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων καθώς και τη διάχυση της γνώσης
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Η κεφαλαιουχική εταιρεία «Τεχνοβλαστός Αθλητικής Καινοτόμου, Βιώσιμης & Ανταποδοτικής Διαχείρισης Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών Ι.Κ.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΤέχνΑθλον» Ι.Κ.Ε. δημιουργήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠαΠεΛ) με τη συμβολή της επιχειρηματικής κοινότητας και του  Εργαστηρίου Δρομικού Κινήματος – Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η «ΤέχνΑθλον» Ι.Κ.Ε., είναι ο πρώτος Τεχνοβλαστός του ΠαΠεΛ. Εδρεύει στη Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής στη Σπάρτη. Ουσιαστικά είναι η είσοδος ιδιωτών από το πίσω παράθυρο στην εκπαίδευση.

Για να καταλήξουμε στο ζουμί της υπόθεσης: Οι εταιρείες «SPORT VENUE MANAGEMENT TREATMENT» & «PUBLICSOFT Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» ένωσαν τις δυνάμεις τους με την ακαδημαϊκή κοινότητα για τη δημιουργία του πρώτου Τεχνοβλαστού-«ΤέχνΑθλον» Ι.Κ.Ε., του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ικανοποίηση των αναγκών της αθλητικής οικογένειας και του αθλητικού καταναλωτή αποτελεί το όραμα του εγχειρήματος της «ΤέχνΑθλον» Ι.Κ.Ε..

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis