home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκπόνηση μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Άργους – Μυκηνών

Η εκπόνηση μελέτης αφορά τις ΔΕ Αλέας, Κουτσοποδίου, Λυρκείας, Μυκηναίων, Άργους, Νέας Κίου, Λέρνας και Αχλαδόκαμπου
πολεοδομικό σχέδιο ερμιονίδας

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει ότι σύμφωνα με τη Σύμβαση γίνεται εκπόνηση της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Τ.Π.Σ.) του Δήμου Άργους – Μυκηνών και συγκεκριμένα στις ΔΕ Αλέας, Κουτσοποδίου, Λυρκείας, Μυκηναίων, Άργους, Νέας Κίου, Λέρνας και Αχλαδόκαμπου.

Αντικείμενο του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) του Δήμου Άργους – Μυκηνών είναι ο πολεοδομικός σχεδιασμός πρώτου επιπέδου σε όλη την έκτασή του Δήμου.

Σύμφωνα με το άρθρο 5, παρ.1.ε. του ΠΔ/τος 90/2018 (ΦΕΚ 162/Α/2018) καλούνται οι αρμόδιες τοπικές, περιφερειακές ή κεντρικές υπηρεσίες των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού, Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πολίτες καθώς και κάθε άλλος φορέας ή περιβαλλοντική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην περιοχή του εκπονούμενου Τ.Π.Σ. να υποβάλουν στον οικείο Δήμο ή την εκάστοτε αρμόδια υπηρεσία τυχόν υπάρχοντα σχετικά προγράμματα των φορέων τους ή άλλες απόψεις τους.

Παρακαλούνται οι φορείς και οι οργανώσεις που θέλουν να λάβουν μέρος στη διαβούλευση να ορίσουν εκπρόσωπο με τον οποίο θα γίνεται η επικοινωνία.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 27513 – 60014

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis