home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σύγκρουση σκαφών στις Σπέτσες

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Σύγκρουση σκαφών στις Σπέτσες
Λιμενικό

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σπετσών για σύγκρουση μεταξύ ενός Ε/Π-Α/Κ σκάφους και ενός Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή του στενού των Σπετσών, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών και στα δύο σκάφη.

Το Ε/Π-Α/Κ σκάφος, με δύο επιβαίνοντες, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών, ενώ το Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφος, με έναν επιβαίνοντα, κατέπλευσε με ιδία μέσα στη Σπετσοπούλα. Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Σπετσών που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους και των δύο σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν.

Κατόπιν σχετικού βεβαιωτικού επιτράπηκε ο απόπλους στο Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφος για εκτέλεση μεμονωμένου πλου προς την Κοιλάδα Ν. Αργολίδας, όπου μετά τον κατάπλου του απαγορεύτηκε εκ νέου ο απόπλους από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης-ζημιάς από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis