home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άγιοι Θεόδωροι: Μυστήριο με 40χρονη – Κάηκε το σπίτι της και βρέθηκε νεκρή σε άλλο μέρος

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της έξω από το νεκροταφείο της περιοχής και σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε και η ίδια νεκρή, λίγα μέτρα πιο μακριά

Τα ξημερώματα στους Αγίους Θεοδώρους ένα σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς και το μεσημέρι της Παρασκευής η  40χρονη ένοικός του, βρέθηκε νεκρή σε άλλο σημείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το loutrakiblog η φωτιά ξέσπασε στο σπίτι περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Πυροσβεστική με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα, καθώς και οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους των Αγίων Θεοδώρων, που επιχείρησαν για την κατάσβεση.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, ξεκίνησε η αναζήτηση της 40χρονης γυναίκας που έμενε σε στο σπίτι, καθώς τα ίχνη της είχαν εξαφανιστεί. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της έξω από το νεκροταφείο της περιοχής και σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε και η ίδια νεκρή, λίγα μέτρα πιο μακριά.

Πηγές αναφέρουν πως η ίδια ίσως έβαλε φωτιά στο σπίτι της και στη συνέχεια έφυγε με το αυτοκίνητο της, ενώ ιατροδικαστής βρίσκεται στο σημείο για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου της.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis