home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ένας υδάτινος παράδεισος για χαλάρωση και ηρεμία στην καρδιά της Πελοποννήσου

Ψυχική γαλήνη σε ένα μαγικό τοπίο που περιτριγυρίζεται από πυκνά δάση βελανιδιάς, πλατάνου, και πεύκου
Λίμνη Τσιβλού (4)

Η Λίμνη Τσιβλού είναι μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς λίμνες της Ελλάδας. Βρίσκεται στον Δήμο Αιγιαλείας, στην Αχαΐα, σε υψόμετρο 700 μέτρων περίπου, στις πλαγιές του Χελμού.

Ένας υδάτινος παράδεισος για χαλάρωση και ηρεμία στην καρδιά της Πελοποννήσου, που δημιουργήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1913, όταν από μια μεγάλη κατολίσθηση που προκλήθηκε στην περιοχή φράχτηκε η κοίτη του ποταμού Κράτη.

Λίμνη Τσιβλού (2)

Ψυχική γαλήνη σε ένα μαγικό τοπίο

Η λίμνη έχει επιφάνεια περίπου 8,3 στρέμματα και βάθος περίπου 80 μέτρα. Τα νερά της είναι κρυστάλλινα και καθαρά, και η γύρω περιοχή είναι καταπράσινη. Η λίμνη φιλοξενεί πολλά είδη χλωρίδας και πανίδας, όπως ψάρια, πουλιά, και θηλαστικά.

Περιτριγυρίζεται από πυκνά δάση βελανιδιάς, πλατάνου, και πεύκου. Τα δάση αυτά προσφέρουν σκιά και δροσιά στους επισκέπτες της λίμνης.

Η λίμνη είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας, προσφέροντας ψυχική γαλήνη σε ένα μαγικό τοπίο. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που οδηγούν στις όχθες της λίμνης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα.

Αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις της αλιείας. Τα νερά της φιλοξενούν πολλά είδη ψαριών, όπως πέστροφες, τσιπούρες, και γριβίδια.

Βίντεο: GREECE WITH MY CAMERA

Η Λίμνη Τσιβλού είναι ένας υδάτινος παράδεισος που αξίζει να επισκεφτείτε. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για μια ημερήσια εκδρομή από την Αθήνα ή την Πάτρα.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis