home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ηλεία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού – Τα 15 λεπτά αγωνίας

Με φακούς, προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε ίχνος του αγνοούμενου – Χάθηκαν μπροστά στα μάτια συγχωριανών τους
Ηλεία αυτοκίνητο χείμαρρος

Άκαρπες παραμένουν, μέχρι στιγμής, οι έρευνες σχετικά με τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία. Η 38χρονη σύντροφός του εντοπίστηκε νεκρή.

Οι έρευνες στην περιοχή όπου σημειώθηκε η τραγωδία είναι σε πλήρη εξέλιξη και παρά την περασμένη ώρα, πεζοπόρα τμήμα συνεχίζουν να επιχειρούν και, με φακούς, προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε ίχνος του αγνοούμενου.

Επί 15 λεπτά καλούσαν σε βοήθεια

Το όχημα του ζεύγους παρασύρθηκε λίγο πριν από τις 21:00 της Δευτέρας (15/1), όταν επιχειρούσαν να φτάσουν στο Πλουτοχώρι Ηλείας. Ο οδηγός φαίνεται ότι αντιλήφθηκε όταν ήταν αδύνατο να διανύσει μία γέφυρα στο σημείο για να φτάσουν στο χωριό και ακινητοποίησε το όχημα.

Οι δύο τους, τότε, άρχισαν να καλούν από τα κινητά τους τηλέφωνα σε βοήθεια. Σύμφωνα με το Mega, συγχωριανοί τους είχαν οπτική επαφή, αλλά αδυνατούσαν να κινηθούν προς το μέρους τους καθώς το νερό είχε ανέβει πολύ. 

Επί 15 λεπτά καλούσαν σε βοήθεια, ωστόσο, τελικώς παρασύρθηκαν από τον χείμαρρο. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο καλύπτωντάς το.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis