home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αγωνία στην Ηλεία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο – Πληροφορίες ότι επέβαιναν δύο άτομα

η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια στο Πλουτοχώρι
Ορμητικά νερά πλημμύρα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πλουτοχώρι Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία καθώς αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο που πιθανότατα πρόκειται για Ταξί ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν ο οδηγός και ένα ακόμη άτομο και επικρατεί αγωνία στο Πλουτοχώρι στην Ηλεία για την τύχη τους.

Όλες οι δυνάμεις κινούνται προς αυτή την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με το patrisnews το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Kαθοδόν είναι και μια Ομάδα Ορμητικών Νερών με 4 άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, ενώ εντολή να ετοιμαστεί έχει λάβει και η Ομάδα Υποβρύχιων Διασώσεων με άλλα τέσσερα άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως το 1/3 περίπου της 6ης ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε στο εν λόγω συμβάν, γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητά του.

Την ίδια στιγμή, η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια του χωριού.

Βίντεο: ilialive

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis