home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Πιάνει δουλειά το νέο ΔΣ του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα

Στόχος του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η ολοκλήρωση του ψηφιακού – εικονικού μουσείου και η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων
Μουσείο Ζατούνα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, το οποίο προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες που είχαν πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, στη Δημητσάνα.

  • Πρόεδρος θα είναι ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, πρώην βουλευτής Επικρατείας.
  • Γενική Γραμματέας θα είναι η Τζένη Δημητρακοπούλου.
  • Αντιπρόεδρος θα είναι ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης.
  • Ταμίας θα είναι ο Θανάσης Πετράκος
  • Ειδική γραμματέας η εικαστικός Κατερίνα Χατζηγιαννούλη.
  • Μέλη: Μαργαρίτα Θεοδωράκη – κόρη του Μίκη και διευθύντρια της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη, πατέρας Ιάκωβος Κανάκης – πρωτοσύγκελος Μητροπόλεως Γόρτυνος Μεγαλουπόλεως, Γιώργος Κανελλόπουλος – πρόεδρος Κοινότητας Ζάτουνας, Νίκος Κοτζιάς – πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χρήστος Λαμπρόπουλος – αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Νίκος Μάλλιαρης, πρώην γενικός γραμματέας ΠΣΑΠ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης – ευρωβουλευτής – πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Σοφιανός – πρώην βουλευτής και μέλος Π.Γ του ΚΚΕ, Τάσος Τζήκας – πρόεδρος ΔΕΘ HELEXPO, Αλέξανδρος Χαρκιολάκης -διευθυντής του Συλλόγου Οι φίλοι της Μουσικής. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος – πρόεδρος ΠΣΑΤ και ο Σταμάτης Περίσσης – δήμαρχος Σκοπέλου.

Στόχος του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η ολοκλήρωση του ψηφιακού – εικονικού μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, αλλά και οι εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια απ’ τη μεταπολίτευση και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Επίσης, θα σχεδιαστούν και εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή της δημοκρατίας και της ελευθερίας, Μίκη Θεοδωράκη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis