home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχονται αλλαγές στο κεντρικό πάρκο της Τρίπολης

Εγκρίθηκε ανάπλαση του Πάρκου Άρεως με 300.000 ευρώ
Πάρκο

Σε ένα σημαντικό βήμα προς την αναβάθμιση του αστικού τοπίου, η δημοτική αρχή της Τρίπολης ανακοίνωσε την έναρξη της ανάπλασης του κεντρικού πάρκου της πόλης, του Πάρκου Άρεως, σύμφωνα με τον δήμαρχο Κώστα Τζιούμη. Το συγκεκριμένο έργο, που αναμένεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, λαμβάνει χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος αποκάλυψε πως η έγκριση και χρηματοδότηση του έργου προήλθε από την πρόσφατη υπογραφή ένταξης από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, ο οποίος επεσήμανε τη σημασία του έργου για την τοπική κοινότητα.

Η δημοπράτηση του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, με στόχο την άμεση έναρξη των εργασιών και την ολοκλήρωσή τους εντός του προβλεπόμενου χρονικού πλαισίου. Με αυτήν τη χρηματοδότηση, ο δήμος της Τρίπολης εξασφάλισε συνολικά 2,2 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση του πάρκου και του δρόμου που οδηγεί στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενισχύοντας έτσι την υποδομή και τον αστικό χώρο της πόλης.

Οι πολίτες αναμένουν με ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτού του σημαντικού έργου, το οποίο υπόσχεται να δώσει νέα πνοή στον χώρο της Πλατείας Άρεως και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα ευνοεί την αναψυχή και την κοινωνική συνάντηση. Παράλληλα, η απόφαση για τη χρηματοδότηση αυτού του έργου αντανακλά τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στην περιοχή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis