home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αυτόν τον δρόμο περιμένει η Τρίπολη εδώ και 20 χρόνια

Σύντομα η δημοπρασία για τον δρόμο προς το Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης
Τρίπολη δρόμος

Σύντομα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για την ανάδειξη του εργολάβου που θα κατασκευάσει το δρόμο που οδηγεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του σπουδαίου αυτού έργου το οποίο αναμένει η Τρίπολη τα τελευταία περίπου 20 χρόνια.

Ειδικότερα, ο κ. Τζιούμης τόνισε:

«Εμείς ξεκινήσαμε τη διαδικασία απαλλοτρίωσης, ολοκληρώθηκε και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι την περασμένη Παρασκευή ο κ. Λιβάνιος υπέγραψε την ένταξη χρηματοδότησης του δρόμου προς το Πανεπιστήμιο, προϋπολογισμού 1.770.000 ευρώ, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση του έργου. Είμαστε έτοιμοι άμεσα να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου, έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχουμε ανάδοχο.

Η κατάσταση του δρόμου εγκυμονούσε κινδύνους για τους δημότες, για τους φοιτητές και τους επισκέπτες της Τρίπολης. Ο δρόμος, αυτός, αποτελούσε δυσφήμιση για την πόλη μας.

Η συγκεκριμένη μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν. Είναι επιλογή μας, όσο μπορούμε, να μην πληρώνουμε χρήματα για μελέτες.
Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος δρόμος με δύο λωρίδες κατευθύνσεις, με φωτισμό, με ποδηλατοδρόμιο, για να κινούνται όλοι με ασφάλεια.»

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis