home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ορκωμοσία Πτωχού: Ούτε μια μέρα χαμένη στην Πελοπόννησο

Υπερβολικά πολύς κόσμος απ’ όλη την Πελοπόννησο βρέθηκε στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης για την ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη
Ορκωμοσία Πτωχού Τρίπολη (3)

Υπερβολικά πολύς κόσμος απ’ όλη την Πελοπόννησο βρέθηκε στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης για την ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και των 45 εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων. «Ούτε μια μέρα χαμένη για την Πελοπόννησο», τόνισε κατά την ομιλία του ο Πτωχός.

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου που αναλαμβάνει καθήκοντα από 1-1-2024 περίμενε στην είσοδο υποδεχόμενος μόνος όποιον έμπαινε στην αίθουσα.

Ακολούθησε η τελετή της ορκωμοσίας και ο χαιρετισμός του νέου περιφερειάρχη που έστειλε μήνυμα ενότητας και έθεσε τις προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία.

Παρόντες στην εκδήλωση βουλευτές, δήμαρχοι και υπουργοί από την Πελοπόννησο. Ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο νέος δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός, ο νέος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος κ.α.

Παρών από πλευράς Κυβέρνησης ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis