home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαργέτας σε Γεωργόπουλο: Τι εννοείτε πως «η βούληση των δημοτών δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται»;

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βήμα στο Αύριο» Γιάννης Μαργέτας ζητά διευκρινήσεις για μία φράση
Γιάννης Μαργέτας

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βήμα στο Αύριο» Γιάννης Μαργέτας ζητά διευκρινήσεις για μία φράση που περιλαμβάνεται σε δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής η οποία αναφέρει πως «η βούληση των δημοτών δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται».

Όπως σημειώνει ο κος Μαργέτας:

«κ. Δήμαρχε Ερμιονίδας, σε μία Ευρωπαϊκή Δημοκρατική Χώρα όπως είναι η Χώρα μας, όταν αναφέρεστε στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών και σε σημερινή σας ανακοίνωση γράφετε ότι: “Η πράξη της Προέδρου του Πρωτοδικείου Ναυπλίου …. αποτύπωσε τη βούληση των δημοτών της Ερμιονίδας, η οποία δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται” πρέπει να δώσετε άμεσα εξηγήσεις τι ακριβώς υπονοείτε.

Τα ψηφοδέλτια και όλα τα σχετικά εκλογικά έγγραφα από το βράδυ των εκλογών βρίσκονται στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου, επομένως δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύουν από τον οιονδήποτε.

Όσον αφορά την επανακαταμέτρηση που έγινε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, είναι προφανές ότι δεν θα άλλαζε τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, αφού η διαδικασία της επανακαταμέτρησης δεν υποκαθιστά το εκλογοδικείο.

Τέλος ας διορθώσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την περίοδο 2024- 2028, που βιαστήκατε να ανακοινώσετε στηριζόμενοι στα πρακτικά του Πρωτοδικείου και όχι στην Απόφαση Ανακήρυξης του ίδιου Δικαστηρίου, γιατί στην εν λόγω ανάρτηση απουσιάζει ο κ. Αποστόλου Παναγιώτης ο οποίος εξελέγη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis