home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Πρώτη ενημέρωση Ορφανού από Κωστούρο – Δεν θα καταρτιστεί προϋπολογισμός

Τι αναφέρει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός αναφορικά με τη συνάντησή που είχε με τον Δημήτρη Κωστούρο
δημαρχείο Ναυπλίου Ορφανός

Ενημερωτική συνάντηση με τον απερχόμενο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου 2024.

Στη σύντομη συνάντηση των περίπου 10 λεπτών έγινε μία πρώτη συζήτηση, με τον κο Κωστούρο να παραπέμπει τον κο Ορφανό στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων για την παροχή των στοιχείων που έχει ζητήσει.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ναυπλιέων, επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας»:

«Συνδημότισσες, συνδημότες

Όπως ήδη σας είχα ανακοινώσει με Δελτίο Τύπου, από τις 30 Οκτωβρίου 2023, συναντηθήκαμε σήμερα με τον απερχόμενο Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κωστούρο, με τον οποίο είχαμε μια πρώτη συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας και μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων μας, από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Έχουμε υποσχεθεί πλήρη ενημέρωση και πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά το Δήμο Ναυπλιέων και αυτό θα κάνουμε, ώστε όλοι οι Δημότες να γνωρίζουν υπεύθυνα τι ακριβώς συμβαίνει και τους αφορά.

Ο κύριος Δήμαρχος, έδωσε κάποιες απαντήσεις, εξέφρασε την απόφασή του να μην καταρτιστεί Προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα, στο οποίο συμφωνήσαμε, για την καθυστέρηση στην είσπραξη των Δημοτικών Τελών και μας παρέπεμψε στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου για λεπτομέρειες και παροχή στοιχείων, το οποίο θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, δίνουμε στη δημοσιότητα:

  • Την επιστολή, Προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο με Θέμα: Αίτημα ενημερωτικής συνάντησης μετά το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023.
  • Το Υπόμνημα για θέματα και εκκρεμότητες του Δήμου Ναυπλιέων που καταθέσαμε.
  • Όπως και επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ, για τον περιορισμό των απευθείας αναθέσεων και την υπογραφή συμβάσεων μεγάλου οικονομικού βάρους, το οποίο θα κληθεί να καλύψει η Δημοτική Επιχείρηση τα επόμενα χρόνια.

Συνδημότισσες, συνδημότες

Το ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και εγώ προσωπικά, όπως έχουμε δεσμευτεί, προχωρούμε με προσεκτικά βήματα το διάστημα που απομένει μέχρι την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων μας και θα σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, για ό,τι θα πρέπει να γνωρίζετε».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis