home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδαFirst Featured

Erasmus Day από το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Η ημερίδα που έγινε στο Βουλευτικό είχε ως στόχο τη διάχυση των αποτελεσμάτων της Δράσης Μαθησιακής Κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+ KA1

Την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Αργολίδας και τον Δήμο Ναυπλιέων, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα ενημέρωσης, στο πλαίσιο της Ημέρας Erasmus (Erasmus Day), με τίτλο “A School with a View”’, στην αίθουσα του Βουλευτικού. 

Η ημερίδα είχε ως στόχο τη διάχυση των αποτελεσμάτων της Δράσης Μαθησιακής Κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+ KA1.

Την εκδήλωση προλόγισαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Β. Πολύδωρος και η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων Αργολίδας κ. Σ. Πανταζή.

Στην εκδήλωση, εκτός από το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, παρουσίασαν τα σχέδια της Δράσης ΚΑ1 που υλοποιούν το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου, το Πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους, το ΔΙΕΚ Άργους και το Πρότυπο ΓΕΛ Μυτιλήνης, ως προσκεκλημένοι ομιλητές. Εκ μέρους του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου, η κ. Μ. Νομικού ως κυρίως υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των προγραμμάτων Erasmus +, καθώς και η κ. Αγγ. Κριεμάδη, ως δεύτερη υπεύθυνη για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενημέρωσαν το κοινό για τη συγκεκριμένη δράση του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου. Ακόμη, οι εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου κκ. Σ. Γκιόλα, Αικ. Καρυώτου, Α. Κουγιουμτζή, Αγγ. Κριεμάδη, Π. Μαυρόγιαννη και Δ. Πετρουλά παρουσίασαν τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη δράση κινητικότητας εκπαιδευτικών. Οι μαθητές Φλ. Αθανασοπούλου, Γ. Αναγνωστόπουλος και Γ. Κέψος μοιράστηκαν με το κοινό τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στη Δράση ΚΑ1, ως μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου, το σχ. έτος 2022-2023. Το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου εκπροσωπήθηκε από την κ. Π. Μποζονέλου, το Πρότυπο ΓΕΛ Μυτιλήνης από τον κ. Α. Νείρο, το ΔΙΕΚ Άργους από τον Διευθυντή του κ. Φ. Δελή και το Πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους από την κ. Αιμ. Μορώνη.

Διαβάστε ακόμα

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου και η Διευθύντρια Σοφία Κουτσιούρη εύχονται αυτή η εκδήλωση να αποτέλεσε ένα σημαντικό μέσο διάχυσης των εμπειριών και των γνώσεων που αποκτήθηκαν από εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες, μέσω της υλοποίησης σχεδίων δράσης Erasmus+ ΚΑ1. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά η προσπάθεια της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης να αποκτήσει ευρωπαϊκή διάσταση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button