home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΕργασίαFeatured

Τουρισμός: Τμήματα μετεκπαίδευσης σε Ναύπλιο – Λουτράκι – Καλαμάτα

Τα ταχύρρυθμα μαθήματα μετεκπαίδευσης θα αναπτυχθούν με την εκπαιδευτική επιμέλεια της ΣΤΕ Άργους – ΙΕΚ

Ξεκινούν τμήματα Μετεκπαίδευσης (ΣΤΕ) στον Τουρισμό σε Ναύπλιο, Λουτράκι και Καλαμάτα. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις ξεκινούν αύριο, 11 Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Τα ταχύρρυθμα μαθήματα μετεκπαίδευσης θα αναπτυχθούν με την εκπαιδευτική επιμέλεια της ΣΤΕ Άργους – ΙΕΚ με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τομέα του τουρισμού, την ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και την συνολική βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο.

Η επιτυχής παρακολούθηση και φοίτηση, που είναι 3,5 μήνες, οδηγεί μετά από εξετάσεις στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης του Υπ. Τουρισμού και της υπαλληλικής ιδιότητας κατοχυρώνοντας επίσης και τα επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980 και ν. 2112/1920 (Α΄ 67).

Για την πόλη του Ναυπλίου όπου τα μαθήματα θα διεξαχθούν στην Τουριστική Σχολή Άργους έχουν προγραμματισθεί οι ειδικότητες Μαγειρικής Τέχνης και Οροφοκομίας.

Για την πόλη του Λουτρακίου όπου τα μαθήματα θα διεξαχθούν στην Κόρινθο έχουν προγραμματισθεί οι ειδικότητες Υποδοχής και Μαγειρικής Τέχνης ενώ για την πόλη της Καλαμάτας η ειδικότητα Επισιτισμός.

Βασική προϋπόθεση για την ηλεκτρονική αίτηση τα 3 τελευταία χρόνια να διαθέτουν οι αιτούντες 150 τουλάχιστον ένσημα στην ειδικότητα ενδιαφέροντος και να έχουν αποκτηθεί σε επιχείρηση τουριστική ή επισιτιστική. Επίσης να έχουν τελειώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση και να μην ξεπερνούν ηλικιακά τα 55 χρόνια.

 Όλοι οι συμμετέχοντες σπουδαστές (άνεργοι, εργαζόμενοι, επιδοτούμενοι άνεργοι) θα λάβουν σχετικό επίδομα ανά ώρα παρακολούθησης.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν σε απογευματινή βάρδια και είναι καθημερινά και υποχρεωτικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες από την Τουριστική σχολή Άργους στο τηλέφωνο 2751020115 και να καταθέσουν την ηλεκτρονική τους αίτηση στο www.mintour.edu.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button