home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ψηφοδέλτια «σεντόνια» ταλαιπωρούν τους ψηφοφόρους σε Άργος και Ναύπλιο

Χρονοβόρα η διαδικασία μέσα στο παραβάν, μέχρι να βρεθεί το όνομα των υποψηφίων που θέλουν οι εκλογείς να σταυρώσουν
δημοτικές εκλογές Ναύπλιο εκλογικό κέντρο (2)

Στις κάλπες προσέρχονται οι εκλογείς στην Αργολίδα προκειμένου να αναδείξουν τις νέες δημοτικές Αρχές στους Δήμους Άργους – Μυκηνών, Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, αλλά και τον νέο Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Τα ψηφοδέλτια «σεντόνια» για τις δημοτικές εκλογές, ιδίως σε Άργος και Ναύπλιο, καθυστερούν τη διαδικασία για όσους δεν έχουν έρθει με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο από το σπίτι. Οι ψηφοφόροι δυσκολεύονται να βρουν τα ονόματα των υποψηφίων που θέλουν να σταυρώσουν, αλλά και στο δίπλωμα του φακέλου ώστε αυτός να χωρέσει στον φάκελο, με αποτέλεσμα να είναι χρονοβόρα η διαδικασία μέσα στο παραβάν.

Η αναμονή στην ουρά είναι αναπόφευκτη και χρειάζεται υπομονή μέχρι να έρθει η ώρα για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις σημερινές αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επάνω στα ψηφοδέλτια γίνεται αναφορά για το μέχρι πόσους σταυρούς επιτρέπεται να βάλουν οι εκλογείς, κατά περίπτωση για δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω εικόνες από εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο, όπου φαίνεται πόσο μεγάλα σε μέγεθος είναι τα ψηφοδέλτια τα οποία καλούνται να διαχειριστούν οι ψηφοφόροι πριν φθάσουν στην κάλπη.

δημοτικές εκλογές Ναύπλιο εκλογικό κέντρο (1)
δημοτικές εκλογές Ναύπλιο εκλογικό κέντρο (3)
δημοτικές εκλογές Ναύπλιο εκλογικό κέντρο (7)
δημοτικές εκλογές Ναύπλιο εκλογικό κέντρο (4)
δημοτικές εκλογές Ναύπλιο εκλογικό κέντρο 6 1

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis