home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στέφανος Κασσελάκης: «Το φως κέρδισε, δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ»

Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την εκλογή του στις εσωκομματικές εκλογές (Βίντεο)
Στέφανος Κασσελάκης δηλώσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με μια θριαμβευτική νίκη επί της αντιπάλου του Έφης Αχτσιόγλου. Μετά από δυο εκλογικούς γύρους, ο νεοεισελθείς στην πολιτική επελέγη από τους 133.261 του ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επικράτησε με 56,69% έναντι της Έφης Αχτσιόγλου η οποία συγκέντρωσε το 43,31% θα είναι ο δεύτερος αρχηγός κόμματος που θα είναι εξωκοινοβουλευτικός μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη όταν πρωτοεκλέχθηκε στο ΠΑΣΟΚ. Θα είναι επίσης ο πρώτος αρχηγός κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα είναι εξωκοινοβουλευτικός.

Στ. Κασσελάκης: «Το φως κέρδισε»

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά, γίνεται το μέλλον» είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του.

«Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες και έχουν μπροστά μια άλλη δυσκολία» συνέχισε.

«Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ το πλήθος φώναζε: Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα!

«Ο τόπος χρειάζεται φως» τόνισε ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης και ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά για τη στήριξή του.

Ευχαρίστησε τον σύντροφό του

«Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Όλη την οικογένειά μου, ξαδέρφια, θείους ανίψια και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αδερφό μου, την μητέρα και τον πατέρα μου.

Αλλά πάνω απ΄ όλα, την δική μου προσωπική οικογένεια και αυτή είναι ο Τάιλερ. Να πω στον Τάιλερ ευχαριστώ. Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»!

Η επικοινωνία με την Έφη Αχτσιόγλου

«Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου που με συνεχάρη. Και εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα της. Και της είπα ότι την εκτιμώ και προσβλέπω πραγματικά στην επόμενη μέρα στη συνεργασία της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ»

«Είμαστε εδώ χάρη στην ελληνική κοινωνία. Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι». «Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ» είπε 3 φορές ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και έκλεισε με νόημα: «Στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος»!

Λίγο πριν τη μία, μετά τα μεσάνυχτα έφυγε από την Κουμουνδούρου, παρέα με τον σκύλο του.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis