home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ολοκληρώνεται το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Καλαμάτας

Στόχος του Κέντρου είναι η παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κ.λπ.)
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμάτα 1

Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργασίες για τη δημιουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου το αμέσως επόμενο διάστημα και με την ολοκλήρωση των προσλήψεων του προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, το Κέντρο να τεθεί σε λειτουργία. Το ΚΗΦΗ πρόκειται να λειτουργήσει στο δημοτικό κτήριο επί της Θουκυδίδου 2 και Καμβύση.

Τους σύγχρονους χώρους που θα φιλοξενήσουν τη σημαντική αυτή κοινωνική δομή του Δήμου Καλαμάτας, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος τόνισε ότι «τα θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής παραμένουν σε προτεραιότητα για το Δήμο Καλαμάτας». 

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμάτα 2
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμάτα // ΦΩΤΟ: Δήμος Καλαμάτας

Στόχος του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Καλαμάτας είναι η παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κ.λπ.), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον, που τα φροντίζει, εργάζεται, ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα, που έχει αναλάβει.

Σημειώνεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και Εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2014-2020 : ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 2Α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμάτα
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμάτα // ΦΩΤΟ: Δήμος Καλαμάτας

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis