home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Νυχτερινό μπλόκο της Alpha Bank στα ΑΤΜ – Τι συνέβη

Έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου που δεν μπορούσε να κάνει ανάληψη και δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως σχετικά με τις προθέσεις της τράπεζας.
atm alpha bank (2)

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε όσους επιχείρησαν να κάνουν ανάληψη από το ΑΤΜ της Alpha Bank στο Ναύπλιο και όχι μόνο, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, καθώς δεν μπορούσαν να σηκώσουν χρήματα. Ούτε όμως και να κάνουν οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή μέσω του Αυτόματου Μηχανήματος Ανάληψης.

Ο λόγος είχε να κάνει με αναβάθμιση του συστήματος, σύμφωνα με όσα ανέφερε η τράπεζα με μήνυμα στην οθόνη του ΑΤΜ. Μία διαδικασία που σύμφωνα με την Alpha Bank θα επαναληφθεί και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, σε συγκεκριμένες ώρες.

Όπως έγραφε το σχετικό μήνυμα: «Την Κυριακή 24 & την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 00:00 π.μ. έως και τις 03:00 π.μ. δεν θα είναι δυνατή η διενέργεια συναλλαγών στα ΑΤΜ της τράπεζας λόγω αναβάθμισης του συστήματος».

Το ξαφνικό μπλόκο στα ΑΤΜ προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου που δεν μπορούσε να κάνει ανάληψη σε νύχτα εξόδου, με αρκετή κίνηση στην πόλη, και δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως σχετικά με τις προθέσεις της τράπεζας, ώστε να προσέλθει για τις συναλλαγές του κάποια άλλη στιγμή.

atm alpha bank (1)
atm alpha bank (3)

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis