home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του Κωστούρου

Δημήτρης Κωστούρος: «Έχουμε πια αποδείξει ότι οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη».
Ναύπλιο Επόμενη Μέρα εκλογικό κέντρο (2)

Πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα», με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο να προσπαθεί να πείσει κατά την ομιλία του για ποιον λόγο οι πολίτες θα πρέπει να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του για την επόμενη πενταετία.

Υποψήφιοι, φίλοι και στελέχη του συνδυασμού βρέθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο και εξέφρασαν την υποστήριξή τους επευφημώντας και χειροκροτώντας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δημήτρης Κωστούρος τόνισε πως «έχουμε πια αποδείξει ότι οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη. Προχωράμε συντονισμένα με προίκα την εμπειρία και τις γνώσεις μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμα καλύτερο».

Επίσης ζήτησε από τους δημότες «να κλείσουν τα αυτιά τους στους δήθεν σωτήρες και μαθητευόμενους μάγους που το μόνο που διεκδικούν είναι να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες».

Όπως επισήμανε ο κος Κωστούρος: «Οι 1000 και πλέον δημότες που βρέθηκαν στον εκλογικό κέντρο ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη μας στάσιμη, δέσμια ξεπερασμένων πολιτικών που γνώρισε ο Δήμος παλιότερα και που σήμερα φαντάζουν ως κακές αναμνήσεις».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis