home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παραιτήθηκε και δεύτερος ακτινολόγος – Τι συμβαίνει στην Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους;

Δήλωση του Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά: «Υπάρχει πάτος στο βαρέλι;»
Νοσοκομείο Άργους (2)

Παραιτήθηκε και δεύτερος ακτινολόγος από την Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, ενώ πριν ένα μήνα περίπου ακόμα ένας ακτινολόγος είχε παραιτηθεί. «Υπάρχει πάτος στο βαρέλι; – Τι συμβαίνει στην Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους;», αναρωτιέται ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς.

Το Νοσοκομείο συνεχίζει να έχει πρόβλημα και με τους παιδιάτρους, καθώς αυτή τη στιγμή υπηρετεί μόνο ένας.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής:

«Πληροφορήθηκα ότι και ο δεύτερος ιατρός ακτινολόγος του νοσοκομείου παραιτήθηκε. Με αποτέλεσμα να απομένει ένας και μοναδικός ιατρός ακτινολόγος που θα καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Παράλληλα το πρόβλημα με την έλλειψη παιδιάτρων συνεχίζει να υφίσταται. Μέχρι πότε θα αντέξει ο ένας παιδίατρος που υπηρετεί; Μήπως θα είναι ο επόμενος που θα παραιτηθεί;

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, το βόλεμα των δικών μας παιδιών συνεχίζεται. Ενώ το Υπουργείο μιλάει για ανασχεδιασμό και ενδυνάμωση των επειγόντων, η διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας του Άργους κάνει ότι μπορεί για να βολέψει τα δικά της παιδιά, αφήνοντας το τμήμα των επειγόντων υποστελεχωμένο σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Πότε επιτέλους η διοίκηση θα ενσκήψει πάνω στα προβλήματα της Νοσηλευτικής Μονάδας  και θα δώσει λύσεις; Πόση ακόμα αλαζονεία θα επιδείξει;

Η ταλαιπωρία των πολιτών ενός ολόκληρου νομού και των όμορων περιοχών θα συνεχίσει να υφίσταται και ίσως να  ξεπεράσει κάθε προηγούμενο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis