home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κ. Μάκαρης: Το σήμερα και το αύριο των Αγίων Αναργύρων στην Ακροναυπλία

Στο Πρόγραμμα της «Νέας Εποχής» αναφέρονται οι σημαντικές αλλαγές στο κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο
Μάκαρης Ακροναυπλία

Αυτοψία στην Ακροναυπλία πραγματοποιήθηκε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη σχετικά με την ανάπλαση και τη διαμόρφωση του χώρου των Αγίων Αναργύρων μέχρι το τέλος του 2024. 

Το βίντεο ξεκινά με εικόνες της σημερινής εικόνας των Αγίων Αναργύρων. «Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς την υφιστάμενη κατάσταση εάν δεν δει τις εικόνες οι οποίες μαρτυρούν αδιανόητη εγκατάλειψη, επικινδυνότητα για τους επισκέπτες στο κόκκινο, έλλειψη βασικών υποδομών και συσσώρευση βρωμιάς και μικροβίων», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Στο Πρόγραμμα της Νέας Εποχής αναφέρονται οι σημαντικές αλλαγές, όπως η ανακαίνιση του κτιρίου, ο καθαρισμός του, η αναβάθμιση της τεχνολογίας και των φωτιστικών συστημάτων, και η δημιουργία ενός νέου, ασφαλούς και προσβάσιμου χώρου τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους τουρίστες.

Όπως επισημαίνεται: «Η αποτύπωση της ομορφιάς της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Ακροναυπλίας και η ενσωμάτωσή της στον σχεδιασμό του χώρου είναι ένας σημαντικός πυλώνας του σεβασμού στον Πολιτισμό ο οποίος αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τη Νέα Εποχή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis