home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η ήσυχη ακτή του Λουτρακίου που θυμίζει κάτι από μικρή παραλία νησιού

Η παραλία Σχίνος είναι μια καλά προστατευόμενη ήσυχη ακτή με ρηχά και καθαρά νερά και ψιλό βοτσαλάκι, μία ώρα δρόμος από την Αθήνα
Παραλία Σχίνος

Οι ακτές του Κορινθιακού Κόλπου ενδείκνυνται για να πας μια μονοήμερη και να απολαύσεις ήλιο και θάλασσα. Μια τέτοια παραλία είναι και η παραλία Σχίνος Λουτρακίου η οποία βρίσκεται μία ώρα περίπου από την Αθήνα.

Η παραλία Σχίνος είναι μια καλά προστατευόμενη ήσυχη ακτή με ρηχά και καθαρά νερά και ψιλό βοτσαλάκι που θυμίζει κάτι από μικρή παραλία νησιού.

Από το 1998 το Cariocas Beach Bar έχει γράψει αμέτρητες μουσικές ιστορίες δίπλα στο κύμα. Εκεί, τα τελευταία 21 χρόνια γίνονται μερικά από τα πιο συναρπαστικά μουσικά events της Ευρώπης.

Βίντεο: Tasos Fotakis | DroneWorks | Travel

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Μερικές παρατηρήσεις για το Λουτράκι:
    Α. Το οδικό δίκτυο έχει τα κακά του χάλια. Όπως και όλης της Κορινθίας άλλωστε… Κάποιοι επιβλέποντες μηχανικοί, Δήμων και Περιφέρειας, γνωρίζουν γιατί.
    Β. Πολλοί, ξένοι και ντόπιοι, αγοράζουν νερό εμφιαλωμένο. Κι εγώ μ´αυτούς, γιατι η γεύση του έχει αλλάξει.
    Γ. Στην παραλία στριμώχνουν τους πεζούς σε πεζοδρόμιο πλάτους 1,30 μ. δίπλα σε ένα «αυτοκινητόδρομο» διπλής κατεύθυνσης με ταχύτητες των περισσότερων οχημάτων 3 φορές το όριο… Αν γινόταν μονόδρομος, στη μία ζώνη κυκλοφορίας θα παρκάρανε πελάτες των μαγαζιών και κολυμβητές.
    Δ. Η περιοχή της Νεράιδας δεν έχει σύνδεση με το βιολογικό καθαρισμό. Οι βόθροι των πολυκατοικιών θα έπρεπε το καλοκαίρι να γεμίζουν μιά φορά την εβδομάδα. Ας ελέγξει κάποια αρχή τη συχνότητα των εκκενώσεων…

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis