home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: Πέμπτη υποψηφιότητα στο Αραχναίο η Παναγιώτα Κόλλια 

Η κα Κόλλια, με δήλωσή της εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα
ΚΟΛΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Στον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, εντάσσεται η κα Παναγιώτα Κόλλια, συμπληρώνοντας την 5η υποψηφιότητα από το Αραχναίο.

Η κα Κόλλια, με δήλωσή της εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Αραχναίο:  

«Είμαι γέννημα θρέμμα της ορεινής Δημοτικής Κοινότητας του ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα ασκώ την κομμωτική  τέχνη.

Αγωνιώ καθημερινά όπως και οι άλλοι συντοπίτες μου για τα χάλια που παρουσιάζει το ΑΡΑΧΝΑΙΟ.

Οδικό δίκτυο δεν υπάρχει για αυτό και στην ουσία είμαστε αποκλεισμένοι και από όμορες περιοχές. Τα πολιτιστικά δρόμενα του Δήμου μας δεν ακουμπούν ούτε κατ΄ ελάχιστο την περιοχή μας.

Για την Δημοτική Αρχή είμαστε πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας για αυτό και η ποιότητα της ζωής μας είναι μηδενική. Αυτό άλλωστε έχει και σαν αποτέλεσμα οι νέες γενιές να εγκαταλείπουν το ΑΡΑΧΝΑΙΟ.

Σε  τρεις μήνες περίπου έχουμε τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα που προανέφερα είναι μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες, όπως είναι οι εκλογές. Δηλαδή δια της ψήφου.

Για αυτό και είχα αποφασίσει από πολύ καιρό να ασχοληθώ ενεργά στην Δημοτική κοινότητα Αραχναίου που αγαπώ. Δεν είχα μόνο κατασταλάξει με ποιόν υποψήφιο θα έκανα αυτό το εγχείρημα. Γνώρισα όμως από κοντά τον τελευταίο καιρό έναν υποψήφιο Δήμαρχο και συγκεκριμένα τον κ. Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος πραγματικά με κέρδισε αναλύοντάς μου όλο το πλάνο που έχει φτιάξει και για την κοινότητά μου αλλά και για ολόκληρο τον ΔΗΜΟ. Καινοτόμες πραγματικά ιδέες, εύκολα υλοποιήσιμες που πραγματικά θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας και θα δώσουν ώθηση για ανάπτυξη στην περιοχή μας.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στο ΑΡΑΧΝΑΙΟ».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis