home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Απειλή τα αγριογούρουνα στο οδικό τμήμα από Δερβενάκια έως και τη Νέα Τίρυνθα

Επείγει άμεσα η σήμανση τμήματος του οδικού δικτύου μέσω της οδού αρχαιολογικών χώρων για τον κίνδυνο ατυχήματος λόγω αύξησης του πληθυσμού των αγριόχοιρων.
Αγριογούρουνα

Αποτελεί αναγκαιότητα η κατάλληλη σηματοδότηση τμήματος του οδικού δικτύου στην Αργολίδα για τον κίνδυνο ατυχήματος ή ακόμα και δυστυχήματος λόγω αύξησης του πληθυσμού των αγριογούρουνων.

Αυτό σημειώνει η ΔΑΟΚ της Π.Ε. Αργολίδας σε έγγραφό της το οποίο απευθύνει προς την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας, κοινοποιώντας το παράλληλα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, αλλά και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Οι περιοχές που αναφέρονται στο πιο πάνω έγγραφο είναι στο τμήμα του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας «από Δερβενάκια μέσω της οδού αρχαιολογικών χώρων έως και τη Νέα Τίρυνθα (κόμβος πλησίον εργοστασίου Μπαλακανάκη)», όπου -όπως τονίζεται- παρατηρείται έντονη αύξηση του πληθυσμού των αγριοχοίρων, η οποία καθιστά, ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες, επικίνδυνη την οδήγηση στο εν λόγω τμήμα.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis