home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ν.Δ: Ανάκληση διαγραφής Καμπόσου με απόφαση Μητσοτάκη

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωθυπουργού επανέρχεται στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας
Καμπόσος Μητσοτάκης

Ανακάλεσε την απόφαση διαγραφής του Δημήτρη Καμπόσου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χθες Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωθυπουργού επανέρχεται στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από αυτήν.

Η απόφαση ανάκλησης

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία: «Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, όπως ισχύουν και ειδικότερα το άρθρο 5§3, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφασίζει την ανάκληση της υπ’ αρ. 34/2018 από 8/6/2018 απόφασης διαγραφής του Δημητρίου Καμπόσου του Παναγιώτη. Κατά συνέπεια, επανέρχεται σε αυτόν η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από αυτήν».

Ανάκληση Καμπόσου

Ο Δημήτρης Καμπόσος από την πλευρά του αρκέστηκε σε μια λιτή δήλωση: «Προχωράμε δυνατά  όπως πάντα ! Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού».

Από τον Δεκέμβρη η απόφαση

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Δημήτρη Καμπόσου πριν μερικούς μήνες, όμως ακολούθησε μεγάλο χρονικό διάστημα για να γίνει η επισημοποίηση της άρσης της διαγραφής.

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2022 ο Δημήτρης Καμπόσος είχε δηλώσει: «Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας από το 2011 ποτέ δεν ξεχώρισα κανένα δημότη μας. Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός έκανε άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα απλά και τυπικά επέστρεψα πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ’ όπου δεν έλειψα ποτέ. Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την πρόοδο και τη μεγάλη αλλαγή που ξεκινήσαμε από το 2011. Με αγάπη όλοι μαζί προχωράμε!»

Τότε, ο Αθηναϊκός Τύπος διέψευδε αυτό το γεγονός, που όμως επιβεβαιώθηκε σήμερα, με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Ο Δημήτρης Καμπόσος πλέον με τον αέρα του κόμματος οδεύει προς τις εκλογές, έχοντας παράλληλα στο “μανίκι του” τον «άσσο» πρόσφατης δημοσκόπησης, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Άργους Μυκηνών είναι από τους Δήμους που στις θετικές αξιολογήσεις πήρε τα υψηλότερα ποσοστά άνω του 50%.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis