home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Ν.Δ. αναμένει στο …ακουστικό για τον Καμπόσο και η Αθήνα αναπαράγει διαρροές

Ο Αθηναϊκός Τύπος …διαψεύδει την επαναφορά του δημάρχου, αλλά το κόμμα δεν μιλάει
Καμπόσος Μητσοτάκης

Καμία επίσημη τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας μέχρι στιγμής, αλλά μόνο διαρροές φέρνουν τα πάνω κάτω στα δημοτικά του Άργους. Αθηνοκεντρικά Μέσα Ενημέρωσης από το βράδυ της Τρίτης και συνεχίζοντας και σήμερα Τετάρτη, μιλούν για ανατροπή στην επαναφορά του δημάρχου Άργους Μυκηνών στη Νέα Δημοκρατία, μετά τα χαμόγελα Μητσοτάκη – Καμπόσου στην Τρίπολη.

Μάλιστα, δημοσίευμα του Έθνους αναφέρει: «Δυσαρέσκεια τόσο για τον Δημήτρη Καμπόσο όσο και για τον βουλευτή, Κωνσταντίνο Βλάση εκφράζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή όσα συνέβησαν στην Τρίπολη με τον δήμαρχο Άργους». Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας αναφέρει ακόμα: «από τη ΝΔ τονίζουν ότι «δεν υπάρχει καμία επιστροφή Καμπόσου», καθώς το κόμμα έχει συγκεκριμένες διαδικασίες. «Αν είναι δυνατόν ποτέ ο Πρωθυπουργός να ανακοίνωνε στο αυτί του οιουδήποτε ότι επιστρέφει», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά και παράλληλα ξεκαθαρίζουν υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο σε κυβερνητικά όσο και σε κομματικά κλιμάκια για τον τρόπο που χειρίστηκαν το ζήτημα και ο δήμαρχος Άργους και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης. Ο κ. Βλάσης, άλλωστε, ήταν ο βουλευτής που φέρεται να ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επιστροφή στη ΝΔ του δημάρχου, με τον πρωθυπουργό πάντως να παραπέμπει το θέμα στις… καλένδες».

Ανάλογο περιεχόμενο δημοσιεύεται και στην Αυγή, αλλά και σε πολλά ακόμα ΜΜΕ, όμως η Νέα Δημοκρατία, επίσημα δεν ξεκαθαρίζει το θέμα και το αφήνει να πλανάται.

Όπως είχε γράψει ο Δημήτρης Καμπόσος: «Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας από το 2011 ποτέ δεν ξεχώρισα κανένα δημότη μας. Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός έκανε άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα απλά και τυπικά επέστρεψα πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ’ όπου δεν έλειψα ποτέ. Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την πρόοδο και τη μεγάλη αλλαγή που ξεκινήσαμε από το 2011. Με αγάπη όλοι μαζί προχωράμε!»

Το θέμα, μετά από τα δημοσιεύματα αυτά λαμβάνει πλέον διαστάσεις, με τα επώνυμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να καλούνται πλέον να τοποθετηθούν επίσημα επί του θέματος της επαναφοράς ή μη του δημάρχου Άργους Μυκηνών στη Νέα Δημοκρατία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis