home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ν.Δ: Αναμένεται ανακοίνωση Πτωχού και εκρηκτική αντίδραση Νίκα – Τί θα κάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο

ΝΔ: Ώρες αγωνίας για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη
Άντρας στον ήλιο

Εκπνέει ο χρόνος για την ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία του ονόματος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, που οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ο Δημήτρης Πτωχός. Αν επιβεβαιωθεί αναμένεται παράλληλα η εκρηκτική αντίδραση του νυν Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και η τελική στάση που θα κρατήσουν οι αντιπεριφεριάρχες του, οι οποίοι τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ του στη συνάντηση που είχαν με ανώτατα στελέχη του κόμματος στην Αθήνα.

Οι εξελίξεις στην Πελοπόννησο στο μέτωπο της Νέας Δημοκρατίας είναι ραγδαίες με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά όλο το Σαββατοκύριακο και τις διαβουλεύσεις και τους σχεδιασμούς απ΄ όλα τα μέτωπα να συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή. Το ενδεχόμενο τριχοτόμησης του κόμματος είναι ορατό, στην περίπτωση που κατέλθουν τελικά ως υποψήφιοι οι κύριοι Πτωχός, Νίκας και Τατούλης, με τον τελευταίο να αυξάνει την επικοινωνιακή του τακτική, βλέποντας ότι θα ωφεληθεί σε μια τέτοια περίπτωση. Στα τηλεφωνήματα εμπλέκονται και δήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι της Περιφέρειας που αναμένεται να επηρεαστούν από τις εξελίξεις στην Περιφέρεια.

Παράλληλα εντείνονται από όλες τις πλευρές των υποψηφίων ή εν δυνάμει υποψηφίων Περιφερειαρχών οι προσπάθειες να «κερδίσουν» αυτοδιοικητικούς που είναι δυσαρεστημένοι από τη μία ή την άλλη πλευρά.

Την ίδια ώρα οι ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την επίσημη στήριξη που θα δώσει η Νέα Δημοκρατία ενεργοποιούν και τους άλλους πολιτικούς χώρους, κυρίως το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που αναζητούν τρόπο να «εκμεταλλευτούν» τη γκρίνια και τον προβληματισμό που υπάρχει, αλλά και την πιθανή τριχοτόμηση της ΝΔ, ώστε να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν την καλύτερη και κοινά αποδεκτή επιλογή για τον δικό τους υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προσανατολίζεται στη στήριξη του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Λακωνίας Σταύρου Αραχωβίτη, ενώ το ΠΑΣΟΚ αναζητεί την επικράτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ διερευνώντας αν το κατάλληλο πρόσωπο για την υποψηφιότητα Περιφερειάρχη είναι το όνομα της υποψήφιας βουλευτή Κορινθίας Κατερίνας Ταγαρά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis