home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποδηλατικός αγώνας Brevet Ναύπλιο – Βυτίνα με επιστροφή

Μία διαδρομή 200 χλμ. που η ομορφιά της δεν θα αφήσει κανέναν συμμετέχοντα παραπονούμενο.
Ποδήλατο

Τα Brevet είναι ποδηλατικές διοργανώσεις µε διαδρομές 200, 300, 400, 600, 1000 χλµ. Πρόκειται για αγώνες υπεραποστάσεων µε τη διαφορά ότι δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και απαγορεύεται η εξωτερική βοήθεια στους συμμετέχοντες.

Παρόλα αυτά έχουν χρονικά περιορισμό και σκοπός είναι ο τερματισμός εντός ορίου χρόνου.

Η Bioracer Hellas ένα από τα brevet που διοργανώνει είναι το «Ναύπλιο – Bυτίνα», συνολικής απόστασης 200 χιλιομέτρων. Μία κυκλική διαδρομή µε εκκίνηση στις 10 το πρωί και τερματισμό το όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στο ποδηλατικό κατάστημα BRX.GR 

Για αυτή τη διαδρομή η ομορφιά της δεν θα αφήσει κανέναν συμμετέχοντα παραπονούμενο. Ξεκινώντας από το Ναύπλιο, οι ποδηλάτες θα ποδηλατήσουν προς Άστρος µε θέα βουνό και θάλασσα και θα συνεχίσουν μέσα απὀ το πυκνό και δροσερό βουνό του Μαινάλου έως τη Βυτίνα.

Από εκεί και μετά θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής από τον «ποδηλατικά» πασίγνωστο Κωλοσούρτη.

Ποδηλατικός αγώνας Βυτίνα

Μεταξύ των χορηγών της διοργάνωσης η εταιρεία ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ Σ.& ΣΙΑ Ο.Ε. Με την ενίσχυσή της θα συμβάλλει στην τροφοδοσία και υδροδοσία των συμμετεχόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του brevet.

Η παραπάνω χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα το πνεύμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς του χορηγού Ιωάννη Μαντζούνη που είναι επίσης Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας.

Η ώρας εκκίνησης του Brevet 200km “Ναύπλιο-Βυτίνα” θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στις 10 το πρωί της Κυριακής.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis