home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Πολλές οι διακρίσεις – βραβεύσεις σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

Συγχαρητήρια από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Βραβείο

Με επιστολή της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια στα σχολεία της που βραβεύτηκαν σε Τοπικούς, Πανελλήνιους και Διεθνείς διαγωνισμούς και σε όσους/-ες συνετέλεσαν σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Δρ. Βασίλειος Πολύδωρος δίνει τα συγχαρητήριά του:

  • στους/στις μαθητές/-τριες της Α τάξης καθώς και στον εκπαιδευτικό Οσμάνογλου Οσμάν του Γυμνασίου Κουτσοποδίου, για την κατάταξή τους στην 9η θέση της τελικής φάσης του διαγωνισμού «Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης: Alan Turing», που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης στους/στις μαθητές/-τριες της Β1 τάξης καθώς και στον εκπαιδευτικό Νέζο Αδριανό, για τον Έπαινο υψηλότερης βαθμολογίας που απέσπασαν στο αντικείμενο της Βιολογίας με θέμα: “Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων σε τρόφιμο που έπεσε στο πάτωμα”, στη δράση που διοργανώθηκε από την ΠΑΝΕΚΦΕ με θέμα: « Video – Πειράματα Φ.Ε. Γυμνασίων».

Επίσης στη μαθήτρια της Β2 τάξης καθώς και στην εκπαιδευτικό Μυτιληναίου Ευγενία για την κατάταξή τους στην 6η θέση στον ‘3ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας και Γλώσσας Γυμνασίου’, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

  • στους/στις μαθητές/-τριες καθώς και στους εκπαιδευτικούς Αικατερίνη Μπίρη, Γαρυφαλλιά Κλειάσσιου, Αγγελική Κατσαρού του Γυμνασίου Λυγουριού, για τη συμμετοχή και τη βράβευσή τους στον 1ο Πανπελοποννησιακό Διαγωνισμό «Diversityup», που οργανώθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), για τη συγγραφή σεναρίου σχετικά με την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Επίσης για τη βράβευσή τους με το Ασημένιο Βραβείο στην διοργάνωση του Education Leaders Awards 2023 στην κατηγορία Βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία και τίτλο συμμετοχής: «Μαθήματα ζωής στην αυλή του σχολείου».

  • στους/στις μαθητές/-τριες της Β Τάξης καθώς και στους/-τις εκπαιδευτικούς Μαρία Αλημπέρτη, Πάτρα Αγγέλαινα και Θανάση Σπανό του ΓΕΛ Αγίας Τριάδας, για τη συμμετοχή και τη βράβευσή τους στον 13ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους στην Δράμα, με την ταινία «2054, Μάϊος». Στην ταινία απονεμήθηκε το 2ο βραβείο στην κατηγορία Μυθοπλασία.
  • στους/στις μαθητές/-τριες της σχολικής θεατρικής ομάδας «Carpe Theatro» και στην εκπαιδευτικό Καλποδήμου Καλλιόπη του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, για τη βράβευσή τους με το 1ο βραβείο, στον θεατρικό διαγωνισμό Παίζοντας Μήδεια (Playing Medea), που διοργανώθηκε από το Θέατρο Out of Chaos με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ουάσιγκτον (Η.Π.Α.), του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στην Ελλάδα και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών – Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Επίσης στους/στις μαθητές/-τριες και στην εκπαιδευτικό Καλποδήμου Καλλιόπη του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για τη βράβευσή τους με την 3η θέση στο ρητορικό αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου στους 7ους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης της Περιφέρειας Πελοπονήσσου, αλλά και για τη βράβευσή τους με την 2η θέση στο ρητορικό αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου και 5η θέση στον διαγωνισμό αφίσας με θέμα τους ρητορικούς αγώνες στους Ζ΄ Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Γυμνασίων «Ρήσεις και Αντι–Ρήσεις».

  • στους/στις μαθητές/-τριες της και στους/στις εκπαιδευτικούς Βακάλη Γεώργιο, Γρηγορακάκη Θεόδωρο, Καραβιά Αικατερίνη, Μάρα Γεωργία και τον Διευθυντή Ταραντίλη Σωτήρη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας, για τη βράβευσή τους με την 1η θέση στη δημιουργική κατασκευή και την 2η θέση στην κατηγορία τραγουδιού, στον Πανελλήνιο διαγωνισμό “Αστέρι της ευχής” του οργανισμού “Make a wish”.
  • στη μαθήτρια Μάρα Φωτεινή της Β’ τάξης του Εσπερινού Λυκείου Ναυπλίου για τον έπαινο που της απονεμήθηκε στον διαγωνισμό με τίτλο: «Ταξίδι στην Ιστορία – Όταν το παρελθόν συναντάται με το μέλλον», ο οποίος διοργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.
  • σε όσους/-ες διακρίθηκαν και συνετέλεσαν στη δράση που διοργανώθηκε από τη ΔΔΕ Αργολίδας και τον Ε.Κ.Φ.Ε. Αργολίδας με θέμα: « Video – Πειράματα στο Γυμνάσιο». Ειδικότερα:

o στους/στις μαθητές/-τριες και στον εκπαιδευτικό Νέζο Ανδριανό του Γυμνασίου Κουτσοποδίου για τη βράβευσή τους με το 1ο βραβείο που απέσπασαν με θέμα: “Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων σε τρόφιμο που έπεσε στο πάτωμα ”,

o στους/στις μαθητές/-τριες και στην εκπαιδευτικό Οικονόμου Αικατερίνη του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου για τη βράβευσή τους με το 2ο βραβείο που απέσπασαν με θέμα: “Μικροσκοπική παρατήρηση στομάτων φύλλων φυτού κρασούλα”,

o στους/στις μαθητές/-τριες και στην εκπαιδευτικό Προύντζου Μαρία του Ιδιωτικού Γυμνασίου ‘Αυτενεργώ’ για τη βράβευσή τους με το 3ο βραβείο που απέσπασαν με θέμα: “Ηλεκτρολυτική Διάσπαση του νερού”,

o στους/στις μαθητές/-τριες και στον εκπαιδευτικό Τερζή Γεώργιο του Γυμνασίου Κουτσοποδίου για τη βράβευσή τους με Έπαινο που απέσπασαν με θέμα: “Πείραμα του Ερατοσθένη”,

o στους/στις μαθητές/-τριες και στην εκπαιδευτικό Σπυροπούλου Ιωάννα του 4ου Γυμνασίου Άργους για τη βράβευσή τους με Έπαινο που απέσπασαν με θέμα: “Το μπαλόνι στο μπουκάλι ”.

Σε όσους/-ες διακρίθηκαν σε αθλητικές διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • στους μαθητές της ομάδας χειροσφαίρισης του 2ου ΓΕΛ Άργους για την κατάκτηση της 2ης θέσης στους «Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες χειροσφαίρισης ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου 2022 – 2023».
  • στις μαθήτριες της ομάδας ομάδα ποδοσφαίρου του Ιδιωτικού ΓΕΛ ‘Αυτενεργώ’, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους «Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου 2022 – 2023».
  • στη μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Άργους Σχοινοχωρίτη Αικατερίνη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο αγώνισμα των 200μ. (2η θέση στην Ελλάδα) στους «Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Κλασικού αθλητισμού ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου 2022 – 2023».

Τέλος σε όσους/-ες διακρίθηκαν και συνετέλεσαν σε διοργανώσεις και διαγωνισμούς. Πιο συγκεκριμένα:

  • στους/στις μαθητές/-τριες Κονδυλάρο Κωνσταντίνο, Κοσμά Ταξιάρχη και Σκιντζή Αθηνά του 1ου ΓΕΛ Άργους για τη συμμετοχή τους στον Εθνικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων.

Επίσης στους/στις μαθητές/-τριες Χασάπη Άγγελο και Δημακοπούλου Μαρία, για την πρόκριση στον τελικό γύρο του Διαγωνισμού Οικονομικής Ολυμπιάδας.

  • στους/στις μαθητές/-τριες ομάδα των Junior Ambassadors καθώς και στην εκπαιδευτικό Στυλιανή Σταματάκη του 3ου ΓΕΛ Άργους για τη συμμετοχή τους στη διάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα «Υπάρχει μια μόνο Γη: Η φιλοδοξία της ΕΕ για να σταματήσει η αποψίλωση των δασών» τη βράβευσή τους στο πρόγραμμα Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και η εξ αυτού συμμετοχή τους στη Eurοscola.
  • στον μαθητή Κρητικό Λάζαρο καθώς και στην εκπαιδευτικό Ελένη Χαραλάμπους του ΓΕΛ Ερμιόνης, για την πρόκριση στον τελικό γύρο του Διαγωνισμού της 3ης Οικονομικής Ολυμπιάδας.

Εδώ και αρκετά χρόνια το έργο και οι επιτυχίες των σχολείων σας είναι γνωστές, ως αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας και μόχθου. Με τις δράσεις σας αποδεικνύεται ότι η αρμονική συνεργασία στο πλαίσιο της σχολικής μονάδας οδηγεί το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο σε εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης.

Ευχόμαστε οι διακρίσεις σας να αποτελέσουν έναυσμα για μελλοντικές επιτυχίες και κίνητρο για τους συναδέλφους σας, ώστε να συμμετέχουν σε αντίστοιχα προγράμματα και δράσεις.

Τέλος συγχαίρουμε τους/τις μαθητές/-τριες για τις σχολικές τους επιδόσεις και τους/τις εκπαιδευτικούς τους για το έργο τους, ευχόμαστε με Υγεία και Χαρά να περάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού και με το καλό να επανέλθουν για την επόμενη χρονιά».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis