home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης για ΕΛΤΑ Αγίας Τριάδας: Ως Δημοτική Αρχή είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε το κόστος ενοικίου

Κώστας Μάκαρης ΕΛΤΑ ΑΓ. Τριάδας, με λογότυπο Νέας Εποχής

Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ αποφάσισε και κλείνει το κατάστημα της Αγίας Τριάδας Μιδέας αφήνοντας τους κατοίκους του τέως Δήμου και σημερινής Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων χωρίς παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Του Κωνσταντίνου Μάκαρη*

Οι συνέπειες για χιλιάδες συμπολίτες μας είναι φανερές, ιδιαίτερα για τους κατοίκους των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών, των συνταξιούχων συμπολιτών μας και των ατόμων με αναπηρία.

Παρ’ όλα αυτά, η δημοτική αρχή του απερχόμενου δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και οι τοπικοί της παράγοντες τηρούν σιγήν ιχθύος, ελπίζοντας σε τετελεσμένα για να έχουν τη δικαιολογία «Τώρα έγινε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Τους καλούμε να διαμαρτυρηθούν άμεσα εγγράφως και να απαιτήσουν αναστολή της απόφασης που προβλέπει κλείσιμο του καταστήματος την Παρασκευή 7 η Ιουλίου 2023, ενεργώντας τα πρέποντα.

Η Δημοτική Παράταξη Νέα Εποχή δηλώνει ότι θα τηρήσει θετική στάση σε κάθε πρωτοβουλία που αποβλέπει στην αποτροπή αυτής της δυσμενούς εξέλιξης για τον δήμο μας.

Ζητάμε από τους Βουλευτές Αργολίδας, που ορκίσθηκαν χθες, 3 Ιουλίου 2023, να παρέμβουν προς την κατεύθυνση αυτή, δείχνοντας την πρέπουσα ευαισθησία προς τους Πολίτες που τους εξέλεξαν.

Τέλος, η Νέα Εποχή δηλώνει ότι, ως Δημοτική Αρχή, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε το κόστος ενοικίου του καταστήματος, από 1 ης Ιανουαρίου 2024, προκειμένου να διατηρηθεί η λειτουργία του και οι συμπολίτες μας να μην στερηθούν των υπηρεσιών που τους παρέχονται.

Για τη Δημοτική Παράταξη Νέα Εποχή

*Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης είναι Υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis