home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βίντεο διαφήμιση για το Ναύπλιο

Δείτε το επίσημο βίντεο του Mediterranean Yacht Show 2023

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Βίντεο διαφήμιση για το Ναύπλιο
medys 2023 λήξη (2)

Με μια εντυπωσιακή σειρά από 92 από τα καλύτερα γιοτ με ελληνική άδεια ναύλωσης, με αθροιστικό συνολικό μήκος άνω των 3,5 χιλιομέτρων, το φετινό MEDYS παρουσίασε για άλλη μια φορά την επιτομή του πολυτελούς γιοτ.

Περισσότεροι από 750 επαγγελματίες του κλάδου από 31 χώρες συμμετείχαν στη φετινή έκθεση και μαζί με καπετάνιους γιοτ, πληρώματα και εκθέτες δημιούργησαν πολύτιμες σχέσεις συνεργασίας.

Ταυτόχρονα, το αξιοσημείωτο σκηνικό του Ναυπλίου, συνώνυμο της εξαιρετικής φιλοξενίας, έκανε ένα μαγευτικό ξόρκι στους παρευρισκόμενους εντείνοντας αυτές τις συνδέσεις και καθιστώντας το ως αγαπημένο προορισμό μεταξύ των μεσιτών.

Διαγωνισμός σεφ

Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση των γιοτ, το MEDYS παρουσίασε επίσης τον πολυαναμενόμενο Διαγωνισμό Αρχιμαγείρων, όπου οι ταλαντούχοι σεφ από τα συμμετέχοντα γιοτ παρουσίασαν τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Οι αξιότιμοι κριτές, μεταξύ των οποίων οι σεφ Γιώργος Παπαζαχαρίας του εστιατορίου Delta στην Αθήνα και ο Antonio Mellino του εστιατορίου Quattro Passi στο Nerano, βραβευμένοι με 2 αστέρια Michelin , πρόσθεσαν τον ενθουσιασμό.

Μαγευτικό φινάλε

Ολοκληρώνοντας το σόου με ένα μαγευτικό φινάλε, τα εντυπωσιακά γιοτ ήχησαν τις κόρνες τους. Αυτή η αξέχαστη στιγμή θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων των παρευρισκομένων.

27 Απριλίου έως 1 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 9ο Mediterranean Yacht Show.

Τα Highlights

Ας ανατρέξουμε σε μερικές από τις πιο μοναδικές στιγμές του 2023 MEDYS!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis